Godisfabrik, tre-fika och Barolovin

Igår var det torsdag! Och då såg jag ut såhär!

Jag började min morgon med frukost på Diplomat. Det var jag och Alexandra som sågs, hon är en av nyckelpersonerna i mitt bokteam. Vi gick igenom försäljningen av pocketboken, den kommande försäljningen av ljudboken som släpps i november samt spånade på nästa bok.

Efter en sväng på kontoret gick jag upp till Maria Nilas kontor för ett möte. Det känns som en godisfabrik där!

Efter vårt möte åt vi lunch på Riche. Jag åt toast skagen, mums!

Sen blev det ett par timmar på kontoret. Vid tre fikade jag med minibakelse och en liten fransk nougat.

Efter ett snabbt möte hos Perfect Day mötte jag upp D för kvällens event – Barolo & tryffel stod på schemat!

Vi fick vara med i köket och laga förrätt. Här är kocken och så Sigrid, som ni kanske känner igen från Sveriges Mästerkock?

Vi åt en fyrarätters-meny med massa tryffel, LIVET.

Förrätten blev en svampsoppa med skum och riven tryffel. Supermumsig och bra med lite chips vid sidan av som man kan använda som skedar.

En annan rätt var tryffelpizzan och ja, den var ju riktigt smarrig den också.

Vid nio blev vi utslängda så att vi inte skulle sitta kvar hela kvällen men oj så trevligt event! God dryck, trevligt sällskap, bra arrangerat. Ett nöje! Somnade så gott sen när jag kom hem. Tack!

 1. Fastnade direkt för konsistensen på gröten, haha. Ser heeelt perfekt ut! Du är så himla fin i pagen också, bra klipp! :))

 2. Hoppas begravningen var fin och att du fick säga hej då. Sist jag var på begravning var det också min morfar, saknaden går aldrig över 🙁
  Stor kram

 3. Hej Michaela! Såg att du har bloppis på söndag och jag vill såååå gärna gå! Men ? har mina två hundar då, och ingen hundvakt.. det är två små chihuahuaor, så får man ta med sig hundar?
  Kramar!! ?
  /Alice

 4. hej, blir alltid inspirerad av att se i bakgrunden vad du läser för böcker. brukar printscreena sen gå och hitta upp dom. man har alltid viljan att må bättre och ibland behöver man bara lite inspiration. skulle vara så kul om du gjorde ett bok inlägg om dina böcker du läser, kanske ett inlägg om måbra böcker, dina personliga recentioner kring den osv.

  kram ha en bra söndag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi