Inspiration: Festkläder under höst/vinter

Inlägget innehåller annonslänkar

festkläder

Blus | Örhängen | Klackar | Byxor | Over knee boots | Armband | Klänning | Byxdress

Jag har fått en hel del frågor senaste tiden om hur man ska klä sig till fest nu när det är lite kallare ute. Och visst är det mycket svårare än på sommaren när man bara kan slänga på sig en liten klänning… Jag har i alla fall samlat ihop några av mina favoriter samt satt ihop klassiska outfits som jag brukar ha till fest under hösten och vinter. Ett par snyggt sittande byxor (gärna lite utsvängda nertill) med en blus och stilettklackar är nog höstens säkraste kort. Gillar man klänning är ett bra tips att ha over knee boots till – då blir det inte lika kallt om benen. Sen är ju byxdressen en riktig vinnare under det kalla halvåret. Jag bar denna från TeotokiStora Influencerpriset och fick så mycket beröm! Vill man ha lite billigare varianter hittade jag denna och denna.

Nu ska jag vidare på ett festligt tillfälle – det vankas vinprovning ikväll! Härligt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi