Stockholm Open, Så mycket bättre och släktkalas

Vi har haft en väldigt lugn helg i våra mått mätt. Det har varit välbehövligt! Den började i fredags vid sju när båda var hemma och klarjobbade för dagen. Vi öppnade ett gott vin och luftade det i vår gigantiska vinkaraff (det ligger alltså en hel flaska vin där i).

Sen lagade jag en kantarellpasta till oss som blev magisk.

Efter middagen kollade vi på klipp på Kai. Har ni sett honom? Kanske universums gulligaste unge som gästar Ellen Degeneres i omgångar. Kolla här till exempel!!!

I lördags blev det bananpannkakor till frukost.

Sen gjorde vi oss i ordning för att ta oss ut!

Jag hade på mig jacka från Stylein, skjorta från Gant, byxor och sjal från Toteme (annonslänkar).

Vi var på Sthlm Open hela dagen. Kollade två matcher och åt lunch.

Vi satt på första raden i mitten – sååå bra platser! Tack Vitamin Well <3

När vi kom hem var jag iskall efter promenaden, så jag la mig med choklad i badet. Älskar att äta choklad i badkaret.

Sen blev det pizza och Så mycket bättre. ÄNTLIGEN är nya säsongen igång!

Och sååå roligt att vår kompis Eric är med denna säsong!!! Både jag och D dansade loss i vardagsrummet när han spelade ”Allt man kan önska sig”. Har ni lyssnat på den? Gör det!

I söndags blev det frukost och Elle. Julia Roberts

Sen var jag på kalas för min kusin hela dagen, jag har inte träffat släkten sen innan sommaren så det var hundra poäng! Åt god mat, skrattade, pratade om #MeToo-kampanjen, öppnade presenter och kramades. En väldigt bra söndagsaktivitet. På kvällen kollade vi på en film och somnade tidigt. Och det var den lilla helgen!

  1. Nu har jag letat och letat, men hittar ingenstans! Så, verkligen dags för minipizza-receptet! 😀 😀

  2. Vilken härlig helg! Blev helt kär i skjortan från Gant, skulle du säga att den är normal i storleken eller liten/stor?
    Supertack för en superblogg, en favvis sedan många år!
    Kram/E

    1. Hej tjejen – KUL att du gillar och har hängt med länge. Det värmer i hjärtat. De är helt normala i strl! SÅ fin i verkligheten och helt klart en ny favoritskjorta. Puss!

  3. En helt perfekt helg!
    Snälla, kan du inte lägga ut pastareceptet? Vi har halva frysen full med kantareller och fullkomligt ääälskar pasta.
    Har läst din blogg sedan start och du är så otroligt inspirerande, tack för en jättebra blogg, inte många som håller ditt mått eller som kan utmana dig språkligt ( jobbar som svensklärare vanligtvis). Kram till dig

    1. Hej Stina

      Tusen tack för varma ord, efter så många år i branschen behöver man ibland bli påmind om att man gör ett bra jobb. Det är som i en relation – ibland hamnar man i slentrian och ibland känner man sig nykär. Jag känner mig nykär i bloggen när jag får varm och positiv feedback från er. Så tack.

      Nu höftade jag lite på pastan, men lägger upp ett recept imorgon! <3

  4. Hej Michaela!
    Jag har en fråga till ”frågor med forni”.
    Just nu befinner jag och min pojkvän i en ordentlig svacka. Vi har varit tillsammans sen mars 2016 och inledde vårt förhållande på distans i tio månader, nu har vi bott tillsammans i några månader och för det mesta har det varit det allra mysigaste och härligaste jag vart med om. Senaste tiden har vi bråkat mycket, fått utbrott på varandra. Jag är en svartsjuk person av mig och han har lite fått nog nu. Jag vet om mina problem ned svartsjuka men det är fortfande svårt att kontrollera den. I söndags så pratade vi om att känslorna från bådas håll svalnat en aning och att vi kanske ska göra slut. Att vi kanske inte funkar som personer. Vi båda vart superledsna och det slutade med att vi kysstes förlåt. Men nu, tisdag, tog vi upp det igen. Vi har hamnat i någon svacka som vi inte vet hur vi ska ta oss ur. Jag går sönder när jag tänker på att hans känslor har svalnat för mig. Att han inte tittar på mig som förut. Jag vill inte leva utan honom. Jag älskar han så mycket. Vad säger du, går det att rädda ett förhållande där mycket bråk och svartsjuka varit inblandad? Hur blir jag inte skräckslagen och dödsrädd när han säger att hans känslor svalnat i samband med alla bråk.

    Kram <3 Du är bäst.

  5. Hej!
    Undrar hur du brukar tvätta dina kashmirplagg? Har aldrigt ägt något i kashmir, undviker i regel kläder som inte går att tvätta på de vanliga temperaturerna i tvättmaskin. Både handtvätt och kemtvätt känns så omständigt (för mig). Det gör jag enbart om det är tex en kappa eller bh-ar tex. Men en kashmirtröja jag vill ju använda en-ett par gånger i veckan (särskilt nu i vinter!!) och då behöver man ju lämna in och ut den så ofta? Xx zzz. Går det att tvätta dom på 30 grader/ull-programmet? Vad är det värsta som kan hända? Hur gör du?? Är så sugen på en mysig kashmirtröja eller sjal! Är det värt mödan??
    Kram!

    1. Som en tvättäkta kashmir-lover tar jag på mig att svara här! Du behöver inte tvätta kashmirplagg så ofta (speciellt inte om det är en tröja som du inte brukar ha närmast kroppen) utan det räcker i regel att lufta. Kanske hänga ut någon timme på balkong (om det finns möjlighet) eller bara låta ligga lite på strykbräda tex. Då sköter plagget sig själv. Om jag tex fått en fläck så kan man punktbehandla och så, men jag är som du och vill att tvätt ska vara smidigt, tvättar därför alltid mina kashmirplagg på 30 grader ull-program och låter sedan torka platt på strykbräda. Som nya varje gång. Köp ett fintvättmedel bara! Vet att Michaela (visst M?) brukar handtvätta sina tröjor och det är säkerligen mer skonsamt men går alltså bra att tvätta i maskin. Kram lycka till

  6. Hej!

    Blev också galet förtjust i skjortan! Såg dock att den var av 93 procent polyester? Hur ser du på materialvalet värt ett köp ändå? Jag är kvalitetsjunkie precis som du!

    Och byxorna från toteme fanns det ingen länk till? Blev så glad när jag såg dom för jag har tänkt fråga dig om tips på svarta byxor! Har ofta svarta stuprörsjeans eller kostymbyxor men inspirationen tryter! Önskar därmed ett inlägg med tips på snygga mörka byxor från min stilguru: dig! Hade vart drömmen:)

    Och sista frågan (samlat på mig lite märker jag): vart går du och gör dina naglar?

    Tack!:) kram favvobloggerskan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi