New in: Höstgarderob

Jag har shoppat lite den senaste tiden 🙂 Finns det något roligare än att shoppa under hösten? Butikerna (eller ja, mestadels webshopparna då eftersom jag shoppar mycket online) svämmar ju över av fina plagg.

Efter mitt samarbete med Wakakuu bestämde jag mig för att passa på att shoppa lite nyckelplagg från dem. Jag fick hem allt i fredags och WOW så nöjd jag blev. Varenda plagg känns som riktigt bra investeringar!

Förresten, så att det inte blir något missförstånd: det här inlägget är alltså inte ett reklaminlägg. Jag har inte fått betalt och har ingen överenskommelse med Wakakuu att lägga upp den här typen av inlägg. Det är inga annonslänkar så jag ”tjänar” inte på att shoppa hos dem (jag får dock rabatt men det får jag hos flera svenska webshopar och varumärken, oavsett om vi har jobbat tillsammans eller inte). Jag använder flera varor och tjänster från företag som jag har samarbetat med och det känns viktigt att ni förstår att det inte är reklam bara för att det är en samarbetspartner. Jag jobbar mestadels med företag som jag verkligen tycker om och då syns de även utanför våra samarbeten. Om jag inte ”fick” skriva om mina samarbetspartners utanför våra arrangerade inlägg så skulle ju ingen av mina favvoföretag vilja jobba med mig eftersom det då skulle betyda att jag bara får skriva om dem om jag får betalt. Min största vinst i jobbet är när jag lyckas jobba med företag som jag verkligen tycker om och dessa företag kommer att synas i mina privata inlägg, annars hade det varit skitkonstigt. Jag skrev ett inlägg om reklam vs. PR som ni gärna får läsa här (klick!) om ni känner att ni inte förstår. Sedan vill jag avsluta med att säga att alla inlägg som jag har fått betalt för att skriva är reklammarkerade, om ett inlägg inte är reklammarkerat är det ett privat inlägg och inget samarbete. Varken jag eller mina kunder vill jobba med dold marknadsföring – vi vill jobba med stolt marknadsföring.

Oj vilket sidospår men då har vi det avhandlat, jag vill gärna vara tydlig med er för att undvika missförstånd samt okunskap och därmed onödig irritation från läsare.

Nu kollar vi på mina fina kläder!

höstgarderob

Ett av mina nya favoritmärken är verkligen Toteme. Jag har ca 5-6 plagg från dem nu och alla är favoriter i garderoben. Skandinavisk minimalism när det blir som bäst. Den här sjalen passar perfekt runt halsen nu när hösten är här samt i håret när solsemestern kallar.

höstgarderob

Det blev även dessa kritstrecksrandiga byxor från Toteme. Sitter som en SMÄCK och lika sköna som hemmatightsen.

höstgarderob

Den här klänningen från Self Portrait kan vara det vackraste jag sett i hela mitt liv? Vill typ gifta mig i den?

höstgarderob

Nya vinterboots från Acne. Jag levde i mina Jensen med lite högre klack för ett par år sedan så nu körde jag på samma modell fast en lägre klack. SÅ nöjd.

Förutom detta köpte jag loss både jeansen och Helmut Lang-tröjan från plåtningen, var absolut tvungen hehe, tror de kommer bli trogna följeslagare i många år!

  1. Mycket snyggt, alltihopa.
    Blev själv lite sugen på att dra ut till Hovås och klämma på sjalen 🙂
    Ha en underbar dag, KraM

  2. Fina kläder! Måste verkligen ge cred till dig som är tydlig och rak ovan. Du är verkligen en förebild på många sätt och jag upplever din blogg mer seriös än någonsin. Du är proffsig, seriös, välformulerad, skapar och vill skapa en god och hållbar dialog med oss läsare. Inte bara slänga ut inlägg huller om buller för att. Du tar dina läsare på allvar och har sedan länge förstått vikten av att värna om dina bloggvänner. Jag har inte följt dig så jättelänge, cirka 1,5 år kanske och under den tiden har det varit fantastiskt att se hur du utvecklat dig som person. Du är verkligen grym! KRAM

  3. Hej Michaela!
    Hoppas du haft en fin dag.
    Jag undrar vad du har för storlek på bootsen från Acne? Är själv sugen på att beställa hem ett par, men ligger vanligtvis mellan två helstorlekar så blir osäker på vad jag ska satsa på…
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi