Den Perfekta Byxdressen

SKÄRPNING på dessa bilder – verkligen förlåt för att jag inte har fler bilder på fredagens gala-look. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att den här byxdressen är pure magic! Den kommer från Teotoki och ser ut såhär när någon har fotat ordentligt.

Jag har fått så mycket frågor om helgens olika outfits, här kommer den första av dem och sen i eftermiddag kommer ett superhärligt samarbete där länkar till resten kommer att finnas med.

Några av er har förresten uppmärksammat att jag klippt av lite till på håret… tio centimeter till närmare bestämt. Nu är det en kort page istället för en lång page! Om jag älskar det? JA. Det känns som att komma hem.

  1. Supersnyggt! Såg några bilder från röda mattan på dig och Margaux, och ni båda var så himla fina. Det korta håret klär dig så. himla. bra. Kram.

  2. Åh ditt hår är bara så fint! Jag har för tjockt och lockigt hår för att kunna ha sån frisyr, så tråkigt 🙁

  3. Nu väntar jag bara på att du ska färga håret brunt igen så kan jag dö lycklig… 😛

    Vill se den sofistikerade italienska donnan komma fram! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi