Frågor med Forni

Varifrån har ni köpt er matta?

Hej tjejen!

Jag antar att du menar vår vardagsrumsmatta. Jag får sååå mycket frågor om den vilket gör D väldigt nöjd eftersom det är han som har valt ut den :))) Det är en present från hans föräldrar och mattan är köpt i Iran. Alla våra mattor är från Iran faktiskt så de finns inte här hemma. Ett tips är att leta på mattaffärer som säljer persiska mattor, de kan ha allt möjligt magiskt.

Puss!

Hej M!
Du ar verkligen super snygg i dina nya frisyr! En snabb fraga – vilket marke ar din svarta skinjacka ifran?
kram och tack for en kanon blogg!

Hej finis!

Den är från LXLS och är min nya favorit i jack-garderoben. Sitter som en SMÄCK. Puss!

Vem är du på denna semester med? Vill du inte berätta det eller har jag bara helt missat? Hoppas du har det underbart dock 🙂

Du har nog bara missat det – det är ingen hemlighet :))) Jag var på yogaresan med Carro (som kallas Bosse) som är en av mina närmsta vänner. Hon bor ju i Tunisien så den här resan var vår kvalitetstid tillsammans nu när vi inte ses lika ofta. Det är SÅ viktigt att ta vara på varandra i relationer, oavsett om man är ett par, vänner eller familj. Puss!

Vilket hotell bor ni på? Jag och min pojkvän har länge funderat på att åka till Sardininen! Kram

Vi bodde på Hotel Ollastu!

Vilken modell och färg är det Petra har på bilden? 🙂 tacksam för svar <3

Det är den här snygga! Linn har på sig denna, Amanda denna och Joanna denna (annonslänkar). Världens snyggaste kashmirtröjor!

Vad heter ditt ”gamla stammisfik”? Ser mysigt ut!

Visst gör det! Fiket heter “Två systrar och en kock” och ligger på Kronobergsgatan på Kungsholmen!

Vart är skorna ifrån som du har på första bilden? De är så himla fina!

Dom är från Jennie-Ellen men finns tyvärr inte i år. Jag gjorde ett inlägg för några veckor sedan med massa skotips inför hösten, spana gärna in det här!

Åhh så härligt! Undrar vad det är för god chokladklick i gröten? Är det jordnötssmör kanske?

Det är ekologiskt mandelsmör från Renee Voltaire – både jag och D är besatta av det!

  1. Vartifrån är den gröna stickade polon som du har på dig på Instagram-bilden idag där du skriver om Run of hope? Så fin 🙂

  2. Hur har ni fraktat hem mattorna, har det funkat bra/har det varit väldigt dyrt? Kan du inte visa bilder på de andra mattorna? Är du sugen på att besöka Iran? Har själv en persisk pojkvän och skulle vilja åka, tror att det finns väldigt mycket intressant att se. Har lite problem med slöjtvånget men det kanske bara är att svälja det 🙂

    1. Rekommenderar verkligen att åka till Iran, jättefint land! Varit där två gånger, i Teheran och Esfahan. Är svensk med persisk pojkvän. Slöjtvånget ÄR jobbigt, men man får ha slöjan löst och många kvinnor visar en hel del av håret. Mattor är billigare att köpa i Iran och får många gånger plats i resväskan hem, då persiska mattor ska vikas istället för rullas 🙂

  3. Hej!
    Till alla de som är sugna på en persisk matta kan jag tipsa om att IKEA har ett ganska så stort utbud av mattor till väldigt bra priser för kvaliten. Det finns dock inte jättestora mattor med väldigt små knutar och silke då priset blir för dyrt för ”de många människorna”. Men testa åka förbi för det finns fantastiskt fina mattor!

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi