Hemma

Hej från soffan!

Jag är hemma nu. Hemma ♥ Älskar vårat hem på ett sätt som inte känns klokt. Ingenting är så bra som hemma. Även om det känns lite konstigt att vara själv för första gången på över en vecka. Det är knäpptyst i lägenheten, förutom det svaga surret från kylen. Länge sen jag var själv i tystnad. Första gången sen i lördags.

Gick en långpromenad med D i morse, drack kaffe i solen och åt hotellfrukost ute på Djurgården. En fin mjukstart på vardagen.

Jag tänkte i alla fall att vi skulle återgå till lite mer vanliga rutiner här i bloggen. Jag kände i morse att jag behöver få pauser i min sorg, även här. Tänka på handväskor, inredningsprylar eller visa upp semesterbilder. Sånt där som jag tycker om. Men så att ni är förberedda på att det blir lite vanliga inlägg nu. Och som ni vet så betyder inte det att jag pang bom har gått vidare, utan bara att jag behöver få skriva om andra saker också. Typ mina nya påslakan.

Nu ska jag hugga tag i mejlen, Theres har gjort ett hästjobb medan jag har varit borta, men idag är jag nog redo att i alla fall gå in på den igen. Puss!

  1. De vanliga inläggen behövs också, de får vara så. Vi förstår <3 Och om någon inte förstår så önskar jag verkligen att du kan få en paus ifrån dom och inte behöver påverkas av deras isåfall förminskande åsikter. Finns så mycket jag vill säga, men orden räcker ju inte. Ta hand om dig, så gott du kan. Min morfar gick bort för snart tio år sen, och jag har fortfarande inte bearbetat det på något bra sätt. Men vet du? Dina texter nu har hjälp mig i min sorg, tack. Ville bara säga det också. Även om det är en stark smärta så är vi flera som försöker hantera liknande smärtor, på olika sätt och i olika form. Och då är det så kärleksfullt att åtminstone kunna vara öppna och mötas, prata om det, även om vi inte kan förstå eller komma kanske ens komma över en sorg.. Tack att du delar med dig, men kom ihåg att bara dela det du vill, behöver. Och skriv de vanliga inläggen också, det är ju så det funkar. Allt stannar inte bara för att man bearbetar en sorg, saker sker parallellt och samtidigt. Ta hand om dig, på ditt sätt, så gott det går, och strunta i negativa kommenteras som eventuellt kommer <3

  2. Tack för ditt fina inlägg om din morfar. Kärlek är så fint och läskigt på samma gång. Hoppas att du får en fin dag med solsken och kanelbullar <3

  3. Åh vad sorgligt att läsa om din morfar.
    Att mista någon man älskar gör så fruktansvärt ont.
    Tänker på dig och din familj. Kram

  4. Åh, du får skriva om precis vad du vill för detta är ju din blogg och vi tycker om dig lika mycket oavsett! Styrkekram till dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi