Richmond & Finch x Paypal

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Richmond & Finch x Paypal

Troligtvis har ni sett mina olika mobilskal från Richmond & Finch som jag har haft genom åren. Jag har säkert 20 olika skal från dem och varierar ofta skal beroende på säsong, outfit och humör. Det är så roligt att ditt skal har blivit en del av din stil med tanke på att din mobil alltid är med dig (ofta i handen eller på bordet upp och ner-vänd).

Richmond & Finch har hundratals olika varianter på skal som är trendiga, rätt i tiden och av hög kvalitet. Dessutom är det ju livsviktigt med skal för att skydda mobilen vid eventuella olyckor! Mina mobiler har överlevt en hel del fall tack vare skalet haha. Jag har använt Richmond & Finch sen de lanserades i Sverige 2015 och jag är inte ensam – i stort sett alla mina vänner har deras skal!

Tillsammans med Paypal har Richmond & Finch en kampanj där du får 25% på deras onlineshop om du anger koden ”RFXPAYPAL” i kassan. Koden gäller mellan den 25:e september och den 25:e oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=hy2cHoEqI-E&feature=youtu.be

Jag gjorde en superhärlig liten video tillsammans med Paypal och Richmond & Finch inför den här kampanjen som ni ser här ovan. Den var så rolig att spela in! Vad tycker ni om videon? Vi flörtar lite med att hitta rätt outfit till ditt skal 😉

Varierar du också skal beroende på säsong eller outfit?

  1. Hur ska man som influencer/Instagrammare/bloggare börja ta betalt för att göra reklam? När har man ”rätt” att börja ta betalt? Och hur gör man??? Hur många följare bör man ha? Hur många följare hade du när du började ta betalt? Och hur gör man med skatt osv? Så många frågor men vet inte riktigt var man ska vända sig. Hade varit så uppskattat om du svarade på detta.

    Stor kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi