Inspiration: höstinredning

Inlägget innehåller annonslänkar.

Rosa tvålpump – Mette Ditmer: HÄR | Handduk – Missoni: HÄR
Tidningsställ mässing – AYTM: HÄR | Bäddset – Lexington: HÄR
Grön sammetskudd – Chhatwal & Jonsson: HÄR | Timglas – Hay: HÄR
Mönstrad kudde – Nina Kullberg: HÄR | Tallrik – Bloomingville: HÄR
Mörkgrå kruka – DBKD: HÄR | Grönt doftljus – Diptyque: HÄR
Brickbord – Skagerak: HÄR | Tavla löv – Konstgaraget: HÄR
Beige vas – Kristina Dam: HÄR | Skärbräda – Bloomingville: HÄR
Förvaringsask – Klong: HÄR | Förvaringskort – Afroart: HÄR
Kockkniv – Georg Jensen: HÄR | Köksmaskin – KitchenAid: HÄR

LYCKAN i att jag är frisk idag! Hurra! Tack sjukgudarna för det.

Just nu sitter jag i min hotellsäng, äter chokladkex och bloggar. Gjorde det här kollaget för ett tag sedan men har glömt att publicera det så tänkte att det passade bra till ikväll! Jag fotar ju inte så mycket här borta utan försöker gå in i min yogavärld, men lovar lite bilder, tankar och funderingar när lusten faller sig på.

Jaja. Nu befinner jag mig i sommarvärme men hemma håller jag på att höstinreda för fullt. Ändrar ni också om i hemmet efter de olika årstiderna? Jag vill alltid byta ut lite dekoration för att ändra humör. Det är inte alltid som jag köper nytt, jag brukar också ställa undan och sedan plocka fram, men nu till hösten har det faktiskt blivit några nya inköp. Ska visa när jag kommer hem!

Nu måste jag hoppa in i duschen, ikväll ska jag och Carro ut och äta middag i stan. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi