Morgon hos Soft Goat

Annonslänkar: Beige tröja här, grön tröja här!

God morgon!

Jag startade dagen med pressfrukost hos Soft Goat med ett gäng älskade vänner. Vi åt en supergod, laktos och glutenfri frukost och sedan gick vi igenom nya kollektionen. Det råkade bli en del morgonshopping också… som ni vet så bor jag i kashmir under såväl sommarkvällar som vinterdagar så jag unnade mig en liten uppdatering i kashmir-garderoben. Skäms nästan för att erkänna hur mycket kashmir jag har här hemma… allt ifrån filtar i soffan till halsdukar, tröjor och innetofflor.

Det blev i alla fall två tröjor: den beiga som ni ser ovanför + en till i samma modell men i den gröna nyansen som tröjan längst ner har! Blev helt kär i den gröna färgen, tänk så snyggt till jeans och kappa i höst!

Perfekt start på dagen i alla fall. Solen skiner och det är behagligt i luften. Nu ska jag jobba undan i några timmar innan planet till Sardinien lyfter i eftermiddag! Bilderna från helgen kommer upp innan dess, det lovar jag! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi