Drömlägenhet, råbiffs-provet och Skansens Höstmarknad

 I fredags åt jag lunch med HenriettaPenny & Bill. Det ösregnade utanför och vi pratade jobb blandat med nöje. Mycket trevligt!

Sen avverkade jag ett mötesrace innan slutdestinationen för fredagens jobb, som var Busnels showroom. Där fick jag bubbel och croissanter samt en genomgång av kommande kollektioner.

På kvällen var jag hembjuden till Edita på middag. Hon bor sååå fint, fick sug efter att köpa ny lägenhet när jag kom dit (och då ska tilläggas att jag aldrig får det suget, är fortfarande himla kär i vår lägenhet).

Vi fick ingefärsdrinkar när vi kom, perfekt i sjuktider som dessa!

Sen åt vi vegetarisk moussaka med tomatsalsa – mums!

Och ett dessertbord som hette duga. Det var verkligen en så trevlig kväll med massa skratt, mys och roliga samtal. Gick hem med ett leende på läpparna, trots ösregnet.

Jag gick hem redan vid halv elva så när jag kom hem la jag mig i soffan och såg en komedi (D var iväg på middag). Det finns något som jag älskar med att komma hem efter en middag eller tillställning, lägga sig i soffan, koka en kopp te och bara komma ner i varv.

I lördags åt vi gröt till frukost!

Och efter några timmar tog vi oss ut för brunch!

Vi hade bokat brunchdejt med mina svärföräldrar på Urban Deli.

Jag tog den asiatiska råbiffen eftersom Margaux säger att jag MÅSTE testa den. Sagt och gjort! Betyget? MVG!

När vi kom hem från brunchen och en sväng på stan sov jag i två timmar. Jag har känt mig halvsjuk i några dagar och vaknade inte förrän vid åtta på kvällen (!). Vi hade egentligen middagsbord ute men styrde om och körde hemmakväll istället. Indisk mat, ett glas vin, en bra film och D bredvid mig är allt jag behöver i livet <3.

Sen blev det söndag och vi åt en frukost som Ryska Posten budade över! Gulligt! Macka till mig och yoghurt till D.

Sen särade vi på oss, D skulle på fotbollsmatch och jag mötte upp min familj i solen för Skansens Höstmarknad!

Hur vackert är inte Skansen? Funderar på att köpa årskort där nästa år, är ändå där typ tre gånger om året som det är haha.

Vi åt lunch på stående fot, köpte mat från de olika stånden på marknaden och när eftermiddagen kom fikade vi med Skansens berömda sockerkringlor.

Det var en helt perfekt söndag. Gulliga minigrisar va? :)))

På kvällen kom Marith över och så lagade jag söndagsmiddag åt oss! Det blev en gryta som var inspirerad av den här som Petra brukar laga. Kommer recept i dagarna!

Ett perfekt avslut på helgen – middag med två av mina favvopersoner i hela världen ♥

  1. Hej fina!
    Kan inte du tipsa om fina klockor? Jag har letat efter den perfekta som passar till både vardags och fest i några år nu. Gillar den stilen som du har på klocka ovan, tvåfärgad. Jag har ganska taniga handleder så har svårt att hitta en som inte har för stor urtavla. Du ger ändå dom bästa tipsen så varför leta någon annanstans? 🙂

    Kram <3

  2. Orkar inte med hur mysig stämning det är på din blogg!!! Det är liksom som att vara på en mysig resturang, på besök hos en vän där man känner sig hemma, hemma hos sina föräldrar medan de lagar mat, på en rofylld promenad ute i skogen haha vet inte hur jag ska förklara med nånting äre och du gör det så bra <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi