Lamp-bonanza på Clas Ohlson

I annonssamarbete med Clas Ohlson

I helgen var jag på Clas Ohlson för att säkra upp lägenheten med mysiga lampor nu när hösten står runt hörnet.

 Clas Ohlson har satsat på att verkligen leverera när det kommer till belysning. Nytt för hösten är att de har fler modeller än någonsin. De har dessutom förbättrat teknologin, designen och kvaliteten för de dekorativa lamporna men också deras LED-belysning.

Jag fick med mig hela fyra olika lampor med matchande glödlampor. Jag är lite besatt av mysbelysning och dessa sätter verkligen pricken över i:et för hemmets höstbelysning tycker jag!

Först ut är denna lampfot i guld (klick!) med en ny glödlampa i sortimentet som ni hittar här.

Den här i silver med marmorbotten blir perfekt i sovrummet. Jag valde en glödlampa i en mörkare ton för extra avslappnad belysning. Deras nya LED-lampor (alla glödlampor i det här inlägget är LED) har en mycket längre livslängd än vanliga glödlampor. Dessutom (och kanske bäst av allt) är att de inte blir varma. Stort plus om du har barn i närheten!

De hade precis packat upp det här svarta marmorblocket när jag kom till butiken. En riktigt tung sten som jag föll pladask för. Glödlampan hittar ni här – lite kul att man kan byta ut glödlamporna för att få en ny känsla och en ny lampa när man behöver variation!

Och hur mysig var inte den här då? Tog den här bilden innan vi gick och la oss igår, så mysig lampa! Den har dimmer så se till att köpa en LED-lampa som är dimbar! Den heter Plate och finns här om du är intresserad.

Onsdag den 20:e september har Clas Ohlson hela 30% på sina lampor och belysning! Och mellan den 27:e september och den 2:a oktober har de 20% på alla LED-lampor (även dekorationsledlampor). Gäller även online!

Du hittar till din närmsta Clas Ohlson-butik här.

Hösten – nu är vi redo för dig!

  1. Höstens belysning är min favorit med. Älskar när man äntligen kan dra fram allllllllaaaa mysiga lampor! Tycker den sista var magisk 🙂

  2. Varför skriver du ”köpte hem” när andra med samma samarbete skriver att de fick välja lamporna och fick dem gratis. Tvivlar på att du fick en sämre deal där?

    1. Hej!

      Jag antar att du syftar på Regina som hade samma samarbete 🙂 Eftersom Regina bor nere i Skåne och hämtade sina lampor i en butik där så hade hon nog en annan överenskommelse än vad jag hade. Jag köpte lamporna på butiken här i Stockholm och sedan faktureras den kostnaden i efterhand. Så nu vet ni!

      Men ändrade i inlägget så vi slipper otydligheter!

  3. Köpte hem/lånade hem… spelar inte så stor roll, toppentips hursom! jag kommer lätt klicka hem den svarta i marmor!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi