Fråga & svar: Skotips till hösten!

Fråga: Hej fina Michaela! Jag har en liten fråga till nästa ”Frågor med Forni”. Har du nå bra tips på snygga skor utan klack man kan ha när man går ut på middag eller krogen osv. Då jag inte är nån klacktjej så tycker jag det är så svårt att hitta snygga skor, speciellt nu till hösten när det börjar bli lite för kallt med nätta sandaler och sneakers känns lite för ”casual” även om de också är snyggt inland 🙂 Gillar dig och din stil så är helt säker på att du är rätt person att fråga något sådant! Kram

Det ÄR svårt med skor! Det är en jävla konstform, speciellt i det här landet. Jag tycker att ankelboots är Guds Gåva Till Människan. De funkar till allt, från vardag till fest! Knähöga stövlar är ett annat tips om du vill ha helt utan klack, för det finns så himla mycket fina knähöga stövlar just utan klack. Lyxvarianten kommer från Stuart Weizman, men det görs väldigt snygga kopior där ute.

Alltså: Ankelboots med liten klack, ankelboots helt utan klack, knähöga stövlar eller något lite trendigare om du känner för det (se några alternativ nedan!).

Lårhöga stövlar: HÄR || Gråa slip ons: HÄR || Boots med pärlor: HÄR || Slip ins med päls: HÄR  || Boots utan klack: HÄR || Mockaboots med klack: HÄR || Boots med klack: HÄR || Svarta loafers: HÄR

  1. Hej Michaela,
    Vill bara säga att jag gillar Daily Forni allt mer för varje dag! I början förstod jag inte riktigt konceptet. Idag fick jag mitt första nyhetsbrev i inkorgen, jag har sett att diskussionstrådarna har kommit igång och jag måste säga – bra jobbat!! 🙂
    Detta i kombination med din fina och välskrivna blogg är verkligen nytänkande och spännande. Känns helt rätt i tiden.
    Kram och trevilg helg!

  2. Åh tusen tack för att du tog dig tid att svara på min fråga 😍 SÅ fina skor, allihopa. Visste väl att du var rätt person att fråga! Och tack för att du är så grym, kommer aldrig sluta läsa din blogg. Ha en fin helg nu, kram ☺️

  3. Du gjorde min dag (min vecka, min månad, mitt år!!) när jag vaknade och såg att du ska börja podda. Sinnes vad kul det ska bli att ha tillbaka dig i hörlurarna! Så himla taggad.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi