Frågor med Forni

Hej finisar!

Eftersom det har varit fullt upp och jag glömde förra veckans Frågor med Forni så kommer det dubbla denna vecka tänkte jag! En idag och en till helgen.

Inlägget innehåller annonslänkar

Ja vilken skitsnygg outfit! Vart ifrån?

Tack kära du! T-shirten är från Acne Studios, byxorna från Theory (finns inte kvar men hittade liknande här) och skorna från Jennie-Ellen. Samma som vi tävlade ut på vår Daily Forni-instagram i förra veckan!

Hej Forni! Kan inte du ge lite olika tips på klänningar till bröllop? Kram

Tycker det är SÅ SVÅRT med klänningar till bröllop eftersom det beror så mycket på dresscoden. Tre märken som jag alltid tycker har bra alternativ inne är dock: By Malina, Sandro och & Other Stories. Kolla in dem!

Undrar en sak, hur väljer du ut villa frågor som passar för detta format? Förstår att man inte kan svara på allt men blir riktigt ledsen när samma frågor i ett inlägg kommer med men inte min, förstår inte riktigt det. Men då får jag lets obejektiva ögon på annat håll.

Trevlig helg.

Hej Tove!

Jag försökte leta efter din IP-adress i mitt adminsystem men kan inte se att du har kommenterat här tidigare, om du har det så har det varit från en annan enhet. Därför är det svårt för mig att veta vad det är du har frågat och varför jag inte har svarat på just din fråga. Men generellt brukar jag inte ta med frågor som t.ex.:
– Är för långa
– Jag inte har något bra svar på (händer ju ganska ofta, jag vet inte alltid vilket råd jag ska ge och då är det bättre att inte ge ett råd känner jag)
– Handlar om något jag inte kan stå bakom eller respektera (jag har t.ex. svårt att svara på frågor från en person som varit otrogen eller liknande, eftersom jag inte kan respektera en sådan handling och därför inte varken kan eller vill vara objektiv)
– Gör mig arg (jo, sådana frågor får jag ibland 🙂
– Kräver ett längre svar än vad som får plats i detta inlägg (t.ex. att beskriva hela min skönhetsrutin, för det krävs ett eget inlägg och då sparar jag istället förslaget i min lista på framtida blogginlägg, så kan jag skriva ett sådant inlägg när jag känner för det längre fram i tiden!)

Trots allt detta så kan jag heller inte svara på alla frågor jag får om kärlek och relationer. Jag lägger många timmar varje vecka på att svara på mejl och kommentarer kring kärlek, känslor, relationer, utbrändhet, ångest och psykisk ohälsa… jag kan inte göra mer än det jag redan gör. Jag måste helt enkelt sålla. Om du vill ha objektiva ögon så föreslår jag att du skriver ett inlägg i vår diskussionsdel på Daily Forni – där kan du säkert få flera kloka råd!

Vart kommer det snygga yoga setet ifrån?? Älskar!??

Det kommer från Röhnisch! Hittade inte tröjan, men linnet i samma kollektion finns här och byxorna här. Blev faktiskt riktigt förtjust i setet.

Hej! Vart har du köpt dina fina kuddar som du har i soffan? Kram Moa

De är av blandad kompott så jag har lite dålig koll på märkena, men samtliga är köpta på Nordiska Galleriet och Åhlens!

 1. Hej,
  Jag har en fråga just om det du skrev om otrohet. Vad är otrohet för dig?
  Jag har nyligen varit med en situation där jag, som har haft en väldigt tydlig uppfattning om vad otrohet är, har blivit förvirrad. Jag träffade nämligen min nuvarande pojkvän genom att vi var vänner i ett stort kompisgäng (via jobbet), och blev vän med både honom och senare hans flickvän. Men för nästan prick ett år sedan började vår relation förändras, han hade tidigare varit flörtig men jag hade ignorerat det (samt varit väldigt öppen för min dåvarande pojkvän ang det). Men helt plötsligt var det som att han som blivit en av mina bästa vänner också blev något mer. Det dröjde 1,5 månad av känsloförvirring där vi kunde stanna kvar själva efter en AW och prata om vad ”vi” egentligen var och vad vi skulle göra innan vi tillslut gjorde slut. Inget fysiskt hände, men jag hade känslor för honom innan vi gjorde slut med våra respektive.
  När jag i sin tur gjorde slut med min pojkvän berättade jag inte om att jag blivit förälskad i någon ny, jag väntade 1 månad innan jag berättade om det. Gjorde jag rätt eller fel? Borde jag gjort slut tidigare, fast jag inte var säker på mina känslor och fortfarande älskade min pojkvän? Borde jag varit helt ärlig och sagt att jag träffat en ny, fast jag vet att det hade sårat mer än vad det gjorde att vänta längre och istället bara saga att jag inte längre var kär i honom?
  Även om det snart gått ett år tänker jag ändå ibland på vad som hade hänt om vi hanterat det hela annorlunda.
  Min nuvarande pojkvän berättade inte för sitt ex förrän flera månader senare att vi var tillsammans, vilket gjorde att vi smög med vårt förhållande i 4 månader. Det var oerhört psykiskt påfrestande att inte kunna gå hand i hand på stan på så länge, men vi gjorde det för hennes skull.
  Men såhär i efterhand, hade det kanske varit lättare att bara riva av plåstret och vara totalt ärliga? Eller hade det bara gjort det lättare för oss men sårat de vi älskat ännu mer.

  1. Detta är ju en sjukt svår fråga att svara på, det är ju ingen som kan veta vad som kunde ha skett, vad som hade varit bäst för någon etc. Det är ju ett helt år sedan så det är nog bra att gå vidare nu och släppa det oavsett om ni sårade dem då. Tror inte det är hälsosamt att gå och fundera på vad som kunde ha skett så här lång tid efter.

 2. Hej fina Michaela! Jag undrar lite kring hur du tänker med din manikyr nu till hösten, vilka är dina favoritfärger? Kanske kan bli en fråga till nästa Q&A? Kram!

 3. Hej Michaela! Har en fråga till frågor med forni. Jag skulle vilja veta hur det går med din mage? För visst har du pratat om att du haft problem med magen tidigare? Jag skulle vill veta hur du klarar dina jobbdagar om/när du har problem. Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt när magen sväller upp och blir gasig och låter och har svårt att sitta på möten och föreläsningar när det bullrar och håller på. Har du något knep för detta om det någonsin händer dig?

  Med vänlig hälsning, Anna

 4. Hej!

  Jag vet att du fått frågor om byxorna på första bilden tidigare och då tipsade du om ett par liknande från Tiger. Vill bara säga att jag köpte dem och de satt SÅ JÄKLA SNYGGT. Precis som dina. Så tack för tipset!

  /Elin

 5. Hej fina Michaela. Jag har en fråga till frågor med Forni.
  Jag har träffat en kille i 3 mån, vi var seriösa men inte exklusiva. Nu har han kommit in på universitetet och flyttat, 3h från mig. Jag kommer inte klara av att hålla kontakten och tycka om honom, men ändå att vi båda är singlar (och tekniskt sätt får göra vad vi vill?). Speciellt inte i 3 år haha. Sååååå, vad är bästa sättet att glömma sina känslor och ”gå vidare”?
  Kram på dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi