Yoga och hinderbana med Ellos Sport

I annonssamarbete med Ellos Sport

Jag och Petra fick in ett så roligt uppdrag från Ellos Sport som vi hoppade på direkt. De undrade om vi ville testa deras Ellos Sport-kollektion och utmana varandra i varsin sport.

SÅ ROLIGT!

Vi fick själva gå in på Ellos Sport och gå loss på sortimentet för att välja ut våra favoriter. Jag älskar företag som har fullt förtroende för en och verkligen vill att vi som influencers ska visa upp deras sortiment på det sätt som känns bäst för oss. Efter att vi klickat hem ett gäng härliga träningskläder så var det dags att välja varsin sport. Jag valde givetvis yoga vilket passade in på Ellos sortiment, de hade nämligen massa fina yogakläder! Petra valde, inte heller helt otippat, hinderbana och för det beställde jag lite snabbare och färggladare kläder, haha.

Hur tänker jag med min klädsel när jag yogar?
För mig är det viktigt att klä mig i två lager under ett yogapass. Första lagret närmast huden ska vara tajt och mjukt. Det är viktigt att kläderna inte hänger för mycket eftersom jag står upp och ner, jag gillar inte att ha en ringning från tröjan som hänger vid ögonen när jag står i hunden. Tajt men mjukt är ledordet. Sedan har jag alltid en tunn, mjuk och lite slappare tröja över mitt linne. Det är för att inte frysa i början och slutet av yogan. Nu yogade vi på en strand och det var 25 grader ute, så då behövdes ingen tröja, men annars är den här en favorit.

Linnet jag har på mig i videon hittar ni här (klick!)
Byxorna jag har på mig i videon hittar ni här (klick!)
Yogamattan hittar ni här (klick!)

Som ni ser i videon lärde jag Petra tre av mina yogatips och så testade vi lite olika yogaposer 🙂

Vilka är era bästa yogatips?

Efter yogan var det dags för Petra att utmana mig i en hinderbana. Galet jobbigt. Som ni märker i videon är Petra en sann tävlingsmänniska, hon har inga problem med att skrika på en tills man gör som hon säger. Jag tävlar inte med någon – inte ens med mig själv – utan tränar enbart för njutningens skull. Petra tränar mer för adrenalinet, hennes tävlingsinstinkt är otrolig, vilket skiljer oss åt. Men det är också det som är så roligt – att vi är så olika.

Riktigt rolig hinderbana, även om jag fortfarande har blåmärken på knäna… Tror dessutom att Petra blev stolt över hur bra jag klarade den!

Tightsen jag har på mig i videon finns här (klick!)
Tröjan jag har på mig i videon finns här (klick!)
Skorna jag har på mig i videon finns här (klick!)

  1. Tips no 1, Försök att få till en rutin. En kvart om dagen hittar du alltid, det handlar om prioriteringar. Jag börjar alltid min morgon med 15-20 min meditation, det första jag för när jag vaknar helt enkelt. På så sätt gör jag det alltid, det glöms aldrig bort. Sedan brukar jag yoga 20-60 min efter jobbet för att landa i min kropp igen.
    Tips no 2, kolla in Yoga with Adriene på youtube om du har svårt att komma igång själv.
    Tips no 3, ladda ner en meditationsapp som ett stöd i meditationen.
    Yoga keps me sane ❤🙏🏾✨

  2. Mitt tips är att lyssna på kroppen och att inte pressa dig för hårt. Yoga ska aldrig göra ont. Vissa positioner kan såklart vara obehagliga men att ”anda sig genom smärtan” är inte syftet med yoga.. Som yogalärare skulle jag istället säga att du ska backa tillbaka om du upplever smärta. Som sagt, obehag kan du öva dig i att stanna kvar i men upplever du smärta ska du backa ur. Har själv fått en yogaskada just pga att jag stannade kvar i positionen trots att kroppen skrek.

  3. 1. Skynda långsamt. Det SKA inte göra ont.
    2. Utmana dig själv. Positioner som ser helt bananas ut går att lära, bara man ger det tid och tålamod.
    3. Morot! Om du har svårt att få till rutinerna, yoga regelbundet, sätt upp ett göttigt mål. Jag hade ”NÄR jag klarar denna yogakurs får jag åka på yogaresa till Bretagne”. Yogade like a mo’fo den terminen. 🙂

    Namaste!

  4. Hinderbanan såg verkligen rolig ut, vart ligger den? Har bara varit på riktigt sjuka ställen, letar efter ngt lite ”snällare” Och tack för en superblogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi