BANGS

Jag funderar på att klippa och färga om håret i en liknande frisyr som Lisa har! Det var Petra som såg den och tänkte på mig när vi var på inspelning för ett par veckor sen. Nu har jag marinerat det lite och börjar bli sugen. Jag har egentligen varit inne på att klippa en lång page som jag haft tidigare, men nu börjar jag bli inne på halvlugg och lite mörkare slingor, som Lisa. Vad tror ni? Svårt med hår men jag är helt klart sugen på något nytt.

Jag har ju sparat ut min lugg så att jag ska kunna få till en hellång page och är nästan där nu, men nu börjar jag ångra mig.

 1. Lisa är sjukt snygg i håret. Länken är nog fel däremot. Konstnärs-Lisa har helt annan frisyr. 🙂
  Du hade säkert passat i halvlång lugg också, men ska du inte vänta ett tag med att klippa, nu när du snart är i mål med jämnlång page? Jag hade gett det några månader.

 2. Jättefint och du skulle passa bra i det. Undrar dock, hur gör man/tänker du för att få till lockarna/svallet i frisyren? Vill man ha looken på bilden måste man ju hålla på att locka varannan/var tredje dag, annars ser det rakt och lite trist ut. Eller hur tänker du?

  1. Jag har ganska mycket volym i håret (plattar det nu) så jag tror inte att det är några problem att få till det svallet som Lisa har 🙂

 3. Jo!!!! Du skulle passa SÅ BRA i det! Och dessutom är det något helt nytt på dig!
  Kör! Kör! KÖRKÖRKÖR!

  Puss

 4. Nej till luggen. Pagen låter jättesnygg! Och så tycker jag att du ska gå tillbaka till sin naturliga hårfärg igen, såååå snyggt!

 5. Har du funderat på att sätta in förtjockning i ditt hår? Dina längder är så tunna och du kanske skulle få en bättre helhetsbild av frisyren om det var tjockare

 6. Supersnygg frisyr, testa 🙂 Skulle du inte trivas så får du väl ändra till annan frilla <3
  Du är vacker precis som du är, oavsett hårfärg eller frisyr. Skönhet kommer inifrån och du strålar av glädje, harmoni och trygghet. Supersnygg!

 7. Hmm, själv är jag svag för rak page, (kanske för att jag själv har det, haha) och tycker alltid att det är coolast ☺️ Håret blir tjockt och härligt i page och tycker det går styla ”ostylat” på ett snyggt sätt. Långa frisyrer blir ofta lite för frizziga tycker jag.

  Sen tyckte jag att du passade sååå bra i page ☺️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi