Tävling: Vinn NIVEA & Whyreds Black & White-skjorta

I annonssamarbete med NIVEA & Whyred

För ett par veckor sedan bjöd jag in till en presslunch på Hallwylska för att fira samarbetet mellan NIVEA och Whyred där de har tagit fram en skjorta under temat Black & White (namnet på NIVEAs deodorant som motverkar fläckar på svarta och vita kläder). Se alla bilder från eventet här (klick!).

Jag fick sjukt många frågor om skjortan, både på Instagram och bloggen. Jag förstår det, för det är en klassiker med en twist. Flera av mina vänner som närvarade under lunchen har redan haft den på sig under förra veckan och oj så snygg den är!

Det finns bara ett sätt att få tag på skjortan och det är att vinna den i NIVEAs tävling som sker i deras sociala kanaler eller i butiker där NIVEA säljs. För att tävla så ska du fota din bästa svarta, vita eller svartvita outfit som du sedan postar på Instagram med hashtag #NIVEAWhyred. Om du vill läsa mer om tävlingsupplägget så hittar du det på NIVEA’s Instagram (direktlänk i profilen!).

Lycka till ♥

  1. Hej Michaela!
    Vet du om de har börjat att dra vinnare än? Om jag minns rätt stod det att de skulle dra 20 vinnare varje veckan från och med vecka 34.

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi