Födelsedagar och bröllop!

I fredags vankades det kräftskiva! Ute på Bockholmen som Mira och Foodora hade bjudit in till. Det var det här snygga gänget + respektive!

Hur mycket älskar man att Petra släpar med sin selfiestick på sådana här tillställningar? Gruppbild!

Vi åt middag i deras växthus nere på bryggan, det var en så fin kväll så vi stod mest ute på bryggan och såg solnedgången mellan kräftorna och snapsen.

Två älskade vänner <3

Vid elva åkte vi hem, jag och D delade taxi med Amanda och Shoan och herregud vilken taxiresa! Topp ett bästa chauffören jag någonsin har åkt med. Visst blir man överlycklig när man får en härlig taxichaufför? Tack StefanUberX för att du är så grym på ditt jobb!

Dagen efter gick jag upp och åt frukost vid niotiden.

Sen var det dags att börja planera för dagens firande! 1-års kalas och bröllop stod på schemat.

Efter att jag hade valt ut en outfit och gjort mig i ordning slängde jag ihop en kantarellpasta till oss två som vi åt på balkongen. Viktigt att grunda ordentligt innan en lång dag!

Vi bor ju grannar med A & S så jag stod och spanade på kalaset från hallfönstret innan jag sprang över till gänget.

Chloé fyllde ett år! Ett år – hur gick tiden så fort?

Min älskade tjej. Jag hann bara vara med en snabbis men det viktigaste var att jag hann gratta henne på hennes första födelsedag! Hurra!

Jag skulle egentligen haft en klänning från By Malina som ni såg i förra veckan, men i sista sekund bytte jag till den här istället då den passade dresscoden bättre 🙂

Klänning från Sandro, klackar från Zara, örhängen från Sophie by Sophie

Vid fyra samlades vi vid den ortodoxa kyrkan på Birger Jarlsgatan, så var det dags för bröllop! Det var D’s kusin, Tarane, som skulle gifta sig med hennes Savvas.

Spännande med en ortodox vigsel! Brudparet var så otroligt fina.

Efter vigseln tog vi oss till Vinterviken där det var fördrink utomhus (sån tur med vädret!) innan vi tog oss in i deras vackra sal för middag och dans.

Maten var riktigt bra – viktigt så att man orkar dansa länge sen 🙂

Babak, som är Taranes bror, höll tal. Det är något med syskon som håller tal till varandra som verkligen berör tycker jag.

Sen dansade vi till natten nästan blev morgon. Tack Tarane och Savvas för en magisk dag och grattis – ni är som gjorda för varandra!

Dagen efter var ännu en stor dag (puh, ingen vila denna helg!). Det var nämligen D’s födelsedag! Eftersom det var en fullspäckad helg så ville han inte planera in något utan ta dagen som den kommer. Vi var dessutom rätt slut från kvällen innan… så vi startade födelsedagen med en långpromenad.

Kolla gullig hund som ville vara med på bild!

Tröja från Ellos Sport, tights från Under Armour, skor från Adidas x Stella McCartney

En sak hade D önskat sig på sin födelsedag och det var kebab från MOAS till lunch… tror ni vi blev ledsna när vi fick detta sms en halvtimme efter (!) att vi lagt beställningen? De hade alltså öppet och tog emot beställningar men sen ångrade de väl sig och struntade i ordern. Dåligt MOAS…

Det fick bli burgare från Phils istället! Som tyvärr hade slut på sötpotatispommes, stackars D fick inte till sin bakislunch hehe :'(

Resten av dagen önskade han sport på tv och en till promenad i solen. Sagt och gjort!

Vi gav Chloé böcker i present, kul med något hon kan uppskatta tänkte jag. Extra kul att hon verkar älska böckerna, kolla in det där leendet liksom <3

På kvällen lagade jag lasagne med största omsorg till mitt födelsedagsbarn och så var den helgen över!

  1. Haha måste fråga hur ORKAR man gå en långpromenad det första man gör när man vaknar upp bakfull? Låter ju urhärligt men själv ligger man i sängen prick hela dagen och äter två pizzor typ haha. 🙂

    Undrar sedan om du skulle kunna beskriva din skönhetsrutin? Alltifrån dusch, schampoo, balsam, inpackning, kroppstvål, ansiktsskrubb, ansiktsmask, till sedan bodylotion, kroppsolja, ansiktskräm och sedan alla sminkprodukter så som primer, foundation etc. Och hur du stylar ditt hår!

  2. Vilket mysigt fodelsedagsfirande for D! Jag kanner ofta att fodelsedagar kan bli sa otroligt hypade, och man maste sla till med dunder och brak och 100000% overraskningar och allt vad det innebar. Visst vill man fira sin alskade pa varldens finaste satt, men man glommer ibland hur fint det kan bli att bara ta en dag tillsammans med kvalitetstid och mys, laga en fin middag etc. (speciellt om man har haft en sadan action packad helg som ni redan haft saklart!)

    1. Det var faktiskt helt perfekt och precis som du säger – det behöver inte alltid vara så maxade firanden. Ibland räcker kvalitetstid mer än väl <3

  3. Forni! Kom på idag att du vore som gjord för att vara yogalärare. Plz ta tjänstledigt och läs till det någon gång (när du behöver en paus i livet) <3

    1. Jag har faktiskt tänkt på att jag ska utbilda mig till det någon gång framöver, men vill nog komma lite längre i min privata praktik först. Om fem år eller så kanske 🙂 Gulle dig <3!

  4. Hej.
    Mysig helg ni verkat haft:) tänkte bara flika in att MOAS alltid har stängt söndagar så är nog snarare en miss från foodora där än restaurangen 🙂 kram

  5. Det glädjer mig otroligt mycket när en stamkund säger att jag blivit omtalad i en blogg!

    Skönt att ni hade kul, ni var riktigt grymma och det var väldigt kul att köra er! Inte ofta någon kan sjunga till from AM to PM 🙂

    // Stefan

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi