Födelsedagshelgen i bilder!

Här kommer världens längsta och bästa födelsedagshelg i bilder!

Den började vid åtta i fredags när jag mötte upp Amanda för att promenera ner till Milles.

Väl på plats mötte vi upp Margaux, Danni och Emma. Det vankades tjejmiddag!

Satan i gatan vad trevligt det var. Helt sjukt. Jag tror inte att det var tyst längre än 0,1 sekunder under de sex-sju timmarna som vi hängde.

God mat åt vi också, jag tog deras tonfisktartar till huvudrätt som de gjort om och oj vad god den var!

Jag blev så himla rörd över att tjejerna var så taggade, generösa och gulliga mot mig för att fira min födelsedag. Jag hade liksom inga förväntningar på att någon ens skulle kunna ses men att mina älskade vänner inte bara kom utan även bjöd på en av årets bästa kvällar – det var så generöst och hjärtligt och jag kände mig så otroligt älskad. Det är så fint att få känna så och jag är väldigt tacksam.

Jag hade på mig ett linne från Day (adlink!) och byxor från Toteme.

Efter drinkar, hotshots, massa mat och gott vin så bestämde sig tjejerna för att ta med mig ut. Gärna för mig!

Det blev en helkväll med tjejbord och non stopp dans på FoU. Som ni ser var det… lite stökigt haha.

Varför har Margaux en bricka på huvudet haha? Det togs så mycket bilder den här kvällen men hälften ser galna ut så det får räcka efter den här märkliga fyllebilden.

Dagen efter var det tufft att gå upp, men efter en kalldusch tog vi oss upp till Sam för att ge smakråd i hans lägenhetsrenovering. Slutade med att vi gick ner på stan och tittade på soffor till honom, jag blev heeelt kär i den här.

Vid fyratiden, när regnet kom, köpte vi med oss indiskt och sprang hem. Mysigt med hämtmat till lunch och regn som smattrar.

Och när solen tittade fram igen fixade jag i ordning lägenheten för maximalt mys!

Till middag blev det toast skagen med tomatsallad, mums.

Sen tittade vi på film, drack rödvin och åt tryffelsalami. Bra lördag ändå!

Och så kom söndag och min födelsedag, hurra! Vi började dagen med en riktig födelsedagsfrukost som jag gjorde i ordning. Jag ville inte ha någon present av D utan bara få bestämma vad vi skulle göra hela helgen och så fick det bli. Därför dukade jag upp en ordentlig och drömmig frukost (precis som jag vill ha det!) och när han muttrade ”hur ska vi hinna bli hungriga till lunchen…” låtsades jag som att jag inte hörde.

Men så slog klockan lunch och vi tog oss bort till Oaxen Slip där vi hade bokat bord med mina föräldrar!

Började med en drink i baren, jag tog en ingefärslemonad med gin!

Sen var det dags för mat. Vi tog in mat att dela på och som förrätter blev det; råbiff, sill med potatissallad och ägg samt en med bönor och någon pestosås som var ljuvlig!

Och till varmrätt blev det friterad gris med pommes och broccoli, röding med färskpotatis samt friterad torsk med sallad, ägg, rädisor, dill och massa annat smarrigt.

En glad födelsedagstjej!

Efter lunchen åkte vi hem till oss för fika och presenter!

Jag fick den här UNDERBARA vinkaraffen som är gigantisk <333! Vill bara öppna finvin NU!

Pizzaslicern och salladsbesticken fick jag av mina älskade tjejer i fredags och av mina föräldrar fick jag pastagaffeln. Jag har mycket stora, vita fat så ser fram emot att använda dessa bestick när det serveras pasta eller sallad här hemma.

Och ja, varför hålla sig när man har nya leksaker? Det blev pizza på en gång för att inviga slicern. Älskar den så mkt!

Avslutade helgen med rödvin och film.

Gud vad älskad jag har känt mig av alla i min närhet på min födelsedag, det är fan inte klokt. Kändes som att mitt hjärta blev större efter den här födelsedagen. Blir jag blödigare med åren? Jag vet inte, jag tror att jag bara verkligen lärt mig uppskatta när människor i min omgivning ger mig kärlek.

  1. Hej! Först och främst, älskar sin blogg och speciellt dessa ”helgen i bilder” inlägg! Jag undrade vart din fina skjorta kommer ifrån, den du har på sig i de sista bilderna. Såååå snygg!!
    Mvh sanna

  2. Hej finaste Michaela! Hur är din och dashas relation idag? Umgås ni fortfarande? Saknar er podd, den var så jävla bra!! Puss!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi