Hej mina älsklingar!

Förlåt för flera dagars frånvaro! På grund av lite semester, att jag glömde bort lösenordet till bloggen (vem är jag ens?) och lite sånt så tog den här tekniska flytten som har skett en dag längre än väntat. Men det är ingen som blir arg för det va? Inte ens jag blir det, jag har semesterhjärna fortfarande.

I alla fall! Bloggen har flyttat och jag har efter närmre två år hos Tailsweep valt att gå vidare. Tailsweep har varit min närmsta samarbetspartner sen jag slutade på Devote, de har skött all bannerannonsering och jobbat med mina kampanjer men allt gott har sitt slut och vi har tagit ett kärt farväl. Nu är min närmsta samarbetspartner istället Cure Media som jag ser fram emot att jobba tätt tillsammans med i framtiden. Jag har väldigt mycket kampanjer och samarbeten, det kommer dessutom växa ännu mer nu i och med lanseringen av Daily Forni, så jag känner att jag behöver den bästa säljhjälpen som jag kan få, och det vet jag att jag har hos Cure Media. De kommer alltså att jobba tillsammans med mig och Theres med kampanjer, strategier för bloggen, bannerannonseringen osv. Så himla roligt! Ser så mycket fram emot att se allt växa under hösten som kommer. Två år sen jag sa upp mig nu i höst – mitt livs viktigaste beslut. Det är tufft att vara egenföretagare men också fantastiskt roligt.

Nåväl, nu måste jag stänga ner datorn för ikväll. Det vankas en sen middag här hemma. Jag har varit ganska så bakfull idag efter en riktigt stökig tjejkväll igår så det har inte gjorts många knop i det här hemmet. Fyller ju år imorgon (!) så tjejerna tog ut mig på en riktig helkväll igår. Älskar dem för det.

Jaja, vi hörs imorgon på min födelsedag! Puss <3!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi