Drinkar, solnedgång och Kebnekaise

Hur mår ni där ute i sommaren? Jag mår bra. Sov som en kratta i natt men idag har jag fått hänga med Carro i tre timmar så jag känner mig lyckligt lottad. Hon var hemma ett dygn mellan semester och innan hon skulle tillbaka till Tunisien så jag sög in allt jag kunde av min älskade vän. Blev stark av att umgås med henne. Hade nästan glömt av det.

Igår hade jag mitt första möte för ”säsongen”, jag och Theres gick igenom sommaren som varit och började smyga in på höstens aktiviteter… små steg var det :))) Efter vårt möte träffade jag Sofie på en drink i solen. Hon är gravid med en liten pojke så vi pratade om graviditet, sommarsemester och lite hemligt skvaller. När kvällen kom åkte jag och D hem till mina föräldrar för att kramas med dem, Timmy och Sofia. Timmy har precis bestigit Kebnekaise så vi var nyfikna på att höra om allt. Han slutar aldrig att förvåna eller imponera på mig, min bror. Vid tio tog vi båten till stan igen – hur vacker var inte solnedgången? Så att det gjorde ont.

Imorgon kommer bloggen att byggas om lite så ha tålamod om den är seg! På fredag är den tillbaka som vanligt igen. Puss!

  1. Såg solnedgången från prick samma ställe typ, magisk färg! Har tänkt på den där båtbussen (?), åker du den för att den är snabbare/smidigare eller pga finare vy? Har varit nyfiken att ta den men känns som jag kanske är för stressig själ för det konstant 😉 kram!

  2. Hej. Jag ser inga av dina bilder på min Iphone. Skumt men alla andra bloggar funkar så det är nog nåt med din sida!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi