Beach club häng, fest på Scorpios och Mykonos Princess Hotel

Hej! Vad sägs om att blicka tillbaka till en tisdag och en onsdag på Mykonos? Okej lets do it!

I tisdags vaknade vi upp utvilade och glada på Mykonos Princess Hotel där vi bodde. Ett av de bästa hotellen jag har bott på – rekommenderas VARMT!

Efter en timme vid poolen åkte vi vidare till Sant Anna som är en helt nyöppnad beach club. Där hade vi bokat solstolar och lunch för att hänga hela dagen.

Började med drinkar och havsbad.

Följt av långlunch i skuggan!

Riktigt bra meny med mycket ekologiska och vegetariska alternativ.

Rekommenderar er verkligen att ta ett stop på Sant Anna om ni är på ön. Kanske den bästa beach cluben jag besökt.

Efter en heldag av sol, bad, mat och drinkar bestämde vi oss för att gå över till Scorpios, en annan beach club precis bredvid, där våra vänner var. Festen var tydligen rejält igång där så vi svepte varsin drink och sprang upp. Väl på plats festade vi till ett-tiden för att sedan åka tillbaka till hotellet, äta gyros och dricka öl resten av natten. Ännu en magisk semesterdag med andra ord.

Onsdagen var därför lite… seg. Haha. Jag drack chokladdrinkar med mandelmjölk vid poolen och badade varje kvart minst.

Läste ut min bok och ett gäng tidningar i skuggan.

På kvällen var det däremot dags att rycka sig i kragen och piffa till sig för middag! Utsikten från vårt hotell – är den på riktigt eller??? Orkar ej.

Mina hjärtan <3

Vi åkte in till stan (som är så mysig!) för att strosa i butiker innan middagen.

Jag var klädd i klänning från For Love and Lemons.

Vi tog en fördrink och sen åt vi en lång och mysig middag.

Promenerade till sist sakta hem genom gränderna, mätta och belåtna.

      1. Den är SÅ fin! Var tvungen att beställa den på sekunden när jag såg den på din story.. hehe 🙂 Hoppas nu bara att den passar!

  1. Hej Michaela! Jag hittade till din blogg för säkert ett halvår sedan och vill bara säga att jag följt den varje dag sen dess! Att komma in här och läsa om dig och dina tankar ger mig någon form av…..lugn. Jag finner dig så oerhört inspirerande och har säkert lyssnat på alla podcasts du gästat bara för att lyssna på dina kloka tankar och din sunda syn på livet 🙂 Har precis börjat läsa din bok och läste säkert 30 sidor första dagen. Är 19 är gammal och lider av mycket ångest och onda tankar som i perioder verkligen kan sänka mig så både din bok och blogg är som rena medicinen för mig! Haha, det jag vill komma fram till är att du är en stor inspiration och jag kände efter dessa månader att jag verkligen ville säga och berömma dig för det.

    Keep up the good work och tack för din ärlighet, positivitet och dina sunda värderingar, kram <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi