Den sista morgonen

Nu sitter jag på flygplatsen och inväntar boarding. Jag gick upp strax efter åtta idag, njöt av utsikten en sista gång och åt en helt magisk frukost. Aldrig varit på ett hotell med så bra frukost! A la carte-meny med allt man vill ha. Kommer sakna den <3. Och Mykonos. Och det här gänget. Får skriva av mig senare när jag är hemma igen, ville mest bara kika in och säga hej nu. Puss och ha en mysig lördag!

Avokado-toast, fruktsallad, croissant med nutella, juice och kaffe. Mina favoriter som har beställts här varje morgon. MUMS!!! 

  1. Åh jag o min kille funderade länge på grekland o dess öar inför semestern i sommar, men till slut landade vi på Kroatien. Kanske blir Mykonos nästa år! 🙂

  2. Hej Michaela!

    Jag har nyss bokat en resa till Santa Margherita Ligure/Portofino/Rapello och undrar om du kan tipsa om någon specifik resturang eller kanske något annat att göra i Portofino?

  3. Hej! Du kanske har skrivit detta tidigare men jag hittar det inte, undrar bara vad hotellet hette på Mykonos? Ser otroligt härligt ut, framför allt frukosten- nom nom nom!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi