Hämta andan

Igår var vi helt slut efter en fartfylld helg. Det var måndag och vi bestämde oss för en heldag av chillande.

Åt frukost.

För att sedan lägga oss vid poolen resten av dagen.

Hej hej!

På eftermiddagen gick vi ner till stranden vid oss för att äta lunch på den lilla strandrestaurangen.

Resten av dagen låg vi kvar vid poolen och innan middagen gick jag och tjejerna en powerwalk i bergen. När kvällen kom duschade vi och bytte om.

Middagsdags!

I klänning från Chiquelle, skor från Rochas och väska från YSL.

Vi hade bokat bord på Sea Satin Market som ligger i stan. Så galet härlig restaurang med havet som kuliss. Maten var okej men atmosfären var tio poäng.

När grekerna kom för att äta sin middag vid midnatt hade vi precis avslutat vår, hehe, så då promenerade vi sakta genom stan igen innan vi hoppade in i en taxi hem.

  1. Hej! Är i akut behov av hjälp och skulle bli såå tacksam om du helped a girl out :* <33

    Jobbar 8 veckor denna sommaren på ett sommarjobb och har typ lite mindre än 3 veckor kvar. Jobbar med världens gulligaste kille där som också bara jobbar under sommaren. Han ser bra ut, är smart, charmig, rolig omtänksam osv osv. Vi har inte pratat sådär supermycket men lite varje dag så fort vi jobbar tillsammans och kanske inbillar jag mig men upplever iaf att vi utbyter lite blickar, kollar vart den andra befinner sig när vi är i ett rum, sätter oss brevid varandra på lunchen när vi får chansen osv.

    HUR ska jag gå vidare detta? Är så rädd att dessa 2 veckor ska ta slut och sen hörs eller syns vi aldrig mer förrän nästa sommar då vi förmodligen kommer jobba tillsammans igen…

    Ska jag gå internet vägen och adda honom på fb/insta men det känns så himla uppenbar flirt på något sätt haha. Eller ska jag försöka hinta om typ biobesök/restaurangbesök någon gång efter en jobbdag? då visar jag ju ändå att jag är mer intresserad än honom än ebart att vara hans kollega liksom.. Känns också fel att flirta för mycket på jobbet om du fattar vad jag menar så bättre att ta det utanför/efter jobbet.

    Vill liksom inte vara för "på" och ta första steget utan helst att jag öppnar upp/hintar så att han (i så fall vågar) ta första steget (om han nu är intresserad av mig dvs). Hur gör jag det? Dvs visa att jag är intresserad men inte för uppenbart haha? Det ska ändå som sagt kännas att det är han som tar första steget och inte jag!!!

    Skulle bli sååå glad för ett svar på detta haha. Helst inte i ett inlägg utan bara som svar här bland kommentarerna! Du är ju så himla bra på det där med kärlek och ger alltid så kloka råd. Mvh en vilsen 20-åring!

    1. Var ärlig! Säg något i stil med: ”Det har varit jättetrevligt att ha dig som kollega och jag skulle tycka att det vore roligt om vi kunde hålla kontakten. Du kanske vill ta mitt nummer så kan vi ses och dricka en öl eller två?/Skulle du ha lust att ta en middag med mig innan vi skiljs åt?” Eller bjud med honom på en fest/utekväll tillsammans med dina vänner! Han kommer garanterad bli glad över att du uppskattar honom och vill hålla kontakten och om han också är intresserad så kommer han ha möjlighet att visa det! Kör!!

    2. Lägg till honom på fb! Absolut! Och sen kan du skriva till honom där, typ att du tycker det var kul att jobba ihop och att du gärna ses igen – alltså om du vågar tycker jag tillochmed du ska vara så ärlig och säga att du tycker han är skitsnygg. Det är inte att vara för på utan att vara rak och tydlig. Alla gillar komplimanger, alla gillar när någon visar genuint intresse för en. Sen om det är uppenbart att du flörtar, so what? Det är en bra grej! Du har inget att förlora så kööör hejar på dig!

  2. Bokar ni alltid bord på restauranger utomlands? Jag får det intrycket. Är nyfiken för jag själv brukar aldrig göra det utomlands utan kanske kollar upp ett ställe innan och sen brukar de alltid finnas bord.

  3. Kan inte komma på någon bättre person att fråga än du 🙂 Håller på att planera en fest i november. Min tanke är att samla nära och kära (typ 50 pers) på ett härligt ställe i Stockholm där vi alla kan mingla, dricka goda drinkar och de som vill äta kan göra det när helst de önskar under kvällen. Jag är ute efter ett ställe där jag inte måste betala tusentals kronor för att få hänga där och jag vill absolut inte boka en meny för hela sällskapet bara för att vara välkomna in genom dörren. Har du några tips? Supertacksam för idéer 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi