Sminktips: det perfekta solpudret samt ögonskuggan

Jag har några produkter som jag är farligt besatt av och här ser ni två av dessa. Först ut är en ögonskuggepalett i fyra nyanser från Chanel i färgen ”Tissé Rivoli”. Det är de perfekta bruna nyanserna för en mörkare skugga. Den andra produkten är ett solpuder utan massa glitter i sig från Guerlain som heter Terracotta Four Seasons. Snyggare solpuder får man leta efter.

Båda produkterna är ganska dyra men de räcker väldigt länge, jag har haft mina förra i fyra år innan jag köpte nytt nu på flygplatsen i Milano. Färgerna på dessa produkter är helt perfekta!

  1. Jättekul med sminktips!! Vill dock bara påminna om att smink oftast inte har så lång hållbarhet även om den är dryg, det finns en märkning på baksidan som visar hur länge smink är ”rekommenderat användbart”. Exempel är pudret bara rekommenderat i 24 månader (alltså två år): https://img.makeupalley.com/hwthumb/980/980/8_3_1_3_2700134.JPG

    Obs menar absolut ingenting illa; alla gör ju självfallet som man själv vill (jag är själv en sådan som använder smink alldeles för länge) men tänkte bara på att hud etc kan reagera eller bli sämre av att använda ”gammalt” smink… Även om det å andra sidan inte är bättre att slänga smink bara för att det har blivit gammalt om man inte märker någon negativ effekt. Sluddrade bort lite i tanken nu, men det var i alla fall något jag reagerade på i all välmening 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi