New in: Hermes-sandaler

Jag har blivit helt galen i sandaler, framför allt slip ins. Det här med att designa och utforma ett par egna har gjort någonting med mig. Jag är besatt. Vill ha platta sandaler i alla färger, former och prisklasser. Jag har varit sjukt nyfiken på Hermes klassiska variant för att jämföra dem så nu innan semestern slog jag till.

Vad jag tycker? Sköna, men tror fasen mina egna är skönare. Mer praktiskt med läder än mocka dock, måste nog göra en uppdaterad version i läder till nästa år känner jag. Fast mocka är ju så hemskt fint…

Nåväl, ett tjusiskt och klassiskt köp som kommer att få hänga med på många semestrar.

  1. Jaaa! En uppdaterad version nästa år!! Kom hem för några veckor sedan efter ett par år utomlands. Hade helt missat dina skor och letade som en tok förra veckan. Får bara ge upp tanken på ett par svarta eller beiga i stl 38;( Så om du gör en ny version nästa år så är jag en kund:)

  2. Tänkte precis fråga samma som kommentaren ovan, kommer dina fina sandaler fyllas på i lager på flattered? är kär i dom 😍😍😍

  3. Hej!! Jag har blivit helt besatt av Hermessandler och funderar på att åka upp till Stockholm på lördag enbart för att köpa ett par. Är ute efter ett par i svart, vet du om de är svåra att få tag på i stolek 38-39? Skulle verkligen uppskatta om du svara, även fast du kanske inte vet. Älskar din blogg!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi