Door to Gate

I annonssamarbete med Flygbussarna

Nu när vi skulle åka till Italien testade vi Flygbussarnas nya service – Door to Gate. Tanken är att erbjuda ett smidigt men samtidigt prisvärt sätt att ta sig till Arlanda. Door to Gate är en mindre buss/större bil för upp till nio personer som kommer och hämtar dig utanför dörren med ett grundpris i Stockholms innerstad på 289kr för en passagerare och sen är den 50kr till per person. Bussen har max två stopp till som är på vägen till Arlanda utöver det första stoppet (om ni inte är full buss från början såklart!).

I bussen finns wifi, USB-uttag och stora, rymliga säten. Jag gillade verkligen att man satt högt upp (ni vet ju att jag är åksjuk vid det här laget) samt att den var ren, luftig och sval.

Du kan boka Door to gate superenkelt via deras app eller sajt, klicka här så kommer du direkt till bokningen!

Jag är väldigt noggrann med att komma i tid till mina resor men det är också viktigt för mig att åka bekvämt till Arlanda med tanke på min åksjuka. Att sitta så högt upp som du gör i en sådan här buss är ett stort plus för mig. Måste dock säga att det största plusset var vår förare – en så trevlig, behjälplig och härlig människa! Superstart på semestern.

  1. Åh, när jag bodde i USA för några år sedan använde vi alltid supershuttle som är motsvarigheten. Mest pga att taxi är sjukt opålitligt i SF där vi bodde och gick inte att räkna med att taxin skulle dyka upp. Tycker det verkar vara ett bra alternativ om man reser själv till Arlanda, men annars blir ju prisskillnaden inte såå stor att det är värt de ev. extra stoppen (350 kr vs taxi 470 kr).

  2. Perfekt ju, ska helt klart prova nästa gång jag ska ut och flyga! och måste bara fråga vartifrån din stråväska är?? SÅ FIN, vill ha den på Mallis i oktober (ja jag planerar outfits redan hehe). 🙂 <3

  3. Tar hellre taxi eller Arlanda express. Det är snabbast och väldigt härliga tåg att åka med tycker jag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi