Nya pojkvänner och sena middagar

I fredags filmade och fotograferade vi för Daily Forni hela dagen!

Det var jag, Lisa och Theres som fotade mat, skor och oss själva hehe.

Snart i ett recept nära dig…

Efter en förmiddag av jobb gick jag ner till Diplomat för att äta lunch med Alexia! Vi pratade om dessa ämnen.

Och åt dagens lunch som var friterad torsk med färskpotatis och primörer.

Efter några timmar till av jobb så mötte jag upp William, Anitha och Joel för en aw. Alltid trevligt och lite nervöst att träffa sina vänners pojkvänner för första gången :)))

På kvällen skulle D ha jobbfest hemma hos oss så jag var hemlös för kvällen. Men som vanligt stod dörren öppen till Amanda så jag gick dit för en kväll av Foodora (beställde hem från Paraden, galet gott!), Solsidan och skitsnack.

När jag kom dit gick Chloé!!! Alltså typ tio meter!!! Kan inte förklara känslorna i kroppen när det hände, tre vuxna människor som stod runt om henne och hoppade av förtjusning haha. Så jääävla coolt med en människa som bara går fast den är en miniperson.

Jaja. Vid tolv gick jag hem, vinkade av jobbgänget som skulle ut och somnade en kvart därefter. Sov i tolv timmar (!), antar att jag behövde ordentligt med sömn. Kanske också för att jag blev väckt av en viss man som kom hem vid 04 😉

I lördags glömde jag bort att fota. Det är inte ofta som det händer men nu blev det så. Jag hade Marith över hela dagen och sen var det massa fix från kvällen innan samt inför lördagskvällen då vi hade bjudit över Sam, Kajsa och Theo på middag.

Vi åt charkisar, lasagne och nutellapizzan som jag gjorde kvällen innan, sen satt vi och snackade skit halva natten.

SÅ trevlig kväll!

I söndags åt jag havreghurt med granola och bär till frukost samtidigt som vi plockade undan från gårkvällen.

Sen gick vi hem till svärisarna för att äta massa mat och hänga. Mycket mysigt.

Till efterrätt blev det kokosglass med bär och resten av kvällen var det soffläge.

<3!

 1. Hej, vilken havreghurt tycker du är godast? Skulle vilja byta ut vanlig mot vegan version, men inte hittat någon jag tycker om ännu 🙁 kram!! <3

 2. Hej fina!
  Jag är en fråga som gränsar till svartsjuka och oro, eftersom du har pratat om det förut. Jag lider av det nämligen, mer eller mindre i perioder. Tänkte på när du skriver att din kille kommer hem vid 4 och du inte är ute, utan hemma och ska sova. Kan du slappna av och sova då? Hörs ni medan han är ute eller kan du bara koppla bort det och sova gott? Hör han av sig med updates om var han är eller när han är hemma?
  Fattar om du inte vill svara, men tycker detta är så jobbigt. Min kille har inte varit otrogen och jag litar på honom egentligen, det ligger väl hos mig. Men jag ligger vaken till hans kommer hem, är så sjukt orolig, svårt att andas osv. Vill höra av mig fler gånger, men gör det inte för att han ska få ha sin tid med kompisar. Han kan komma hem sent och jag önskar bara att jag kan koppla bort det och njuta av egentid och sova istället för att noja sönder!! Vill inte vara den tjejen. Och inte heller behöva gå ut själv, hitta på saker fast jag inte alltid orkar bara för att distrahera mig.
  Tack, du är så bra Michaela!
  Stor kram

 3. Hej! Varifrån är Alexias rödvitrandiga skjorta? Har letat och letat efter en sån men inte hittat någon. Tyckte den hon hade var superfin! Kram

 4. Mysig helg och visst är det häftigt att få vara med vid första stegen?! Hade turen att få vara det med min bästis yngsta tjej och stoltheten svämmade över hihi. Längtar tills jag får vara med om det med vår lilla tjej med!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi