Spontankvällar

I tisdags var jag på lunch hos Dasha för lanseringen av en ny Carolina Herrera-doft! Mäktig flaska va? Glasskon är alltså själva parfymen!

Jag och två älsklingar! Petra och Chloé. Det var någon av tjejerna på lunchen som sa “Gud vad du är bra med barn!” och jag tänkte att nä, det är snarare så att Chloé är bra för mig. Det handlar inte om att älska barn, eller vara barnkär tycker jag. I min värld är det individuellt. Jag älskar Chloé för den människa hon är, inte bara för att hon är en bebis. Hon gör mitt liv många procent bättre och jag skulle kunna räkna upp hundratals grejer jag tycker om med henne. Förresten, är typ orolig att hon ska glömma bort mig nu när vi knappt ska ses på flera veckor haha. Tänk om hon inte känner igen mig när hon ser mig igen efter semestern? Hur mycket kommer en 10-månaders bebis ihåg egentligen!

Såhär fint hade Dasha dukat!

Amanda, Margaux, jag och Lisa. Snodde denna bild och den ovan på oss från Mandy btw.

Vi åt massa god vegetarisk mat och efter två timmar fick jag springa vidare på min plåtning som jag skulle ha!

I tisdags kväll var jag och pappa på Allsång på Skansen!

VI FICK SJUNGA!!! Hahaha jag DOG. När vi kom dit och jag såg att jag hade en plats vid gången, nästan längst fram, höll jag på och dö. “Bara jag får något jag kan” tänkte jag. Tror ni att jag fick det? Nej, jag fick en textrad jag aldrig någonsin sjungit eller ens kunde melodin på. Fy så vi skrattade efter detta.

Igår morse åt jag frukost på Nybrogatan 38 med Sofie. Jag åt deras gröt som brukar vara ljuvlig men igår fick de inte till det tyvärr. Tur att det var världens mysigaste start på dagen i övrigt 🙂

Efter jobbet skulle jag sticka iväg och träna men precis när jag ska gå kommer Linn och Daniel som övertalar mig till att gå på aw i solen istället. Jag var inte svårövertalad när vi kom ut… gömde träningskläderna längst ner i väskan och promenerade bort med dem till Milles. Efter ett par timmar gick jag upp till Kommendören där Petra och gänget skulle äta middag!

Slutade med att vi satt där i fem timmar och snackade skit med folk som kom och gick. Spontana sommarkvällar är ändå livet alltså.

  1. Klart att hon kommer ihåg dig!
    Tycker du skriver otroligt fina texter. Träffar rakt i magen och hjärtat. Förstår exakt hur du menar kring att tycka om barn inte för att de är barn, utan för de individer de är. Fint.

  2. åh det här är så himla fint! livet ibland alltså <3 Och ps. ni är så fina i håret allihop, haha! fusk!

  3. Hej Mickis!
    Älskat klänningen du har på dig sen första gången jag såg dig bära den, så slog direkt till på en egen. Hur tar du hand om den på bästa sätt? Kemtvättar du den? Vill att den ska hålla så länge det bara går, dels för att den var dyr (trots rea) och för att den är i ett såpass fint material. Kramar till dig, härliga du!

  4. Hon glömmer dig inte, men lite FaceTime skadar ju aldrig, och det kan ju även dämpa ens egna saknad 😊

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi