Sugarbearhair

I samarbete med Sugarbearhair

Ni har väl hört talas om Sugarbearhair? Alla som följer The KardashiansInstagram måste ju ha sett dem eftersom de är ambassadörer för de små blå björnarna som äts av både Kardashians men också en hel drös andra kändisar. Jag själv kom i kontakt med dem när de lanserades i Sverige för ett år sedan och jag fick hem ett pressprov. Det tog inte lång tid innan jag och D hade ätit upp alla och köpte på oss nya hehe! Vi tar dem som efterrätt efter middagen varje kväll eftersom de smakar godis, men även eftersom vi vill få bättre hårkvalitet samt att håret ska växa snabbare. Sugarbearhair är nämligen vitaminer för håret med ingredienser som biotin och kokosolja. De innehåller en liten nypa socker, därav godissmaken, men det är så lite och framför allt smarrigt så det är bara bra tycker jag, haha!

Om vi hade roligt när vi fotade dessa bilder? Svar ja!

Förutom att stärka håret så stärker dem även naglarna samt verkar mot oren hy. Biotin i kombination med vitamin B-5 motverkar acne, Sugarbearhair innehåller ju biotin men även vitamin B-5 och dessa i kombination är super mot finnar och dålig hy!

Jag har fått en rabattkod att dela med mig av till er på Sugarbearhair! Om ni går in på Lyko här (klick!) och anger koden ”michaelasugarbearhair” så får ni 15% på köpet när ni shoppar era Sugarbearhairs!

  1. Håller med, detta inlägg kändes inte alls genuint. Förstår att pengarna måste in men just denna reklam kändes väldigt oäkta.

 1. Jättebra med vitaminer, men jag äter personligen helst utan blue 1 som är cancerframkallande. Vill man nörda ner sig lite i kosttillskottens djungel så är det även bättre att ta methylcobalamin än cyanocobalamin, då den senare kräver att kroppen har tillräckligt med andra ko-faktorer för att omvandla den till den förra, däribland ATP. Får man brist på det blir man garanterat utmattad, det är liksom cellernas energi.
  Inte meningen att vara för negativ, men tänkte att det är bra att veta om du känner dig mer trött att det skulle kunna bero på gummibjörnarna <3

  1. Ledsen om jag är glädjedödare nu Maria men Michaelas hår var väl lika fint även innan hon började äta de björnarna (för ett år sedan enligt inlägget) så jag tror hennes fina hår ”tyvärr” beror på tur med generna…

 2. Jag har ätit och de hjälper! Men man kan inte punktbehandla håret som så, håret växte ja men på HELA kroppen! Fick mer hår på mage bröst etc. Plötsliga långa strån haha

 3. Nja, överdyra vitaminer som säljs med hjälp av kändisar och gullig form när man kan få samma innehåll till betydligt lägre pris går bort. Tycker du brukar ha bra samarbeten men det här kändes som ett som du tog utan att kritiskt granska dem innan.

 4. Detta inlägg hade ju varit mer rimligt om du faktiskt gjorde en utvärdering av dom och beskrev om du tycker dom funkar. Nu blir det ju bara ogenuin reklam

  1. Målet med inlägget är att informera mina läsare om produkten – att den finns på marknaden, vad den gör och vad den innehåller. Det är inte ett recensionsinlägg utan ett informationsinlägg 🙂 Kram!

 5. Har tagit dessa i över 3 månader. Har alltid haft ett hår som aldrig vuxit längre än till axlarna och naglar som alltid gått av så fort dem börjar bli långa. Jag var skeptisk till en början, men jag gav dem ett försök och jag ångrar det inte! Nu har jag fått långt hår och jag börjar bli orolig över hur mycket längre mina naglar kommer att kunna bli utan att gå av då dem är tjocka och starka.

  P.S. Du är bäst Michaela!

 6. Hej Forni! Jag undrar hur det har gått för dig med sugarbearhair efter 3 månader, om du har fortsatt med det? Jag har beställt hem 3 pack nu för jag trodde det skulle få håret att växa ut snabbare, men jag har fått bakfoten om det tror jag. Så jag försöker nu googla runt om det är ändå värt att äta dem och få bättre hårkvalite? Tycker det är så svårt att få ett riktigt svar, om sugarbearhair är verkligen bra eller om det är bara av ”socker”. Tvekar om ska skicka tillbaka eller inte, de kostar 800kr. Tacksam för svar! 🙂 Sofie

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi