Michael Nyqvist

Gud så sorgligt det var igår med beskedet om Michaels bortgång. Vissa av er som läst noga här i bloggen känner till min kärlek till honom – mina vänner och familj har alltid vetat om hur mycket jag tycker om honom. Han är en sådan fantastisk skådespelare och jag har alltid haft en otrolig respekt för honom. Så mjuk som människa på något sätt. Det är märkligt, det där med att bli ledsen över någons bortgång fastän man inte känner den personen. Å andra sidan så är det väl förståeligt, eftersom det handlar om någon jag ser upp till och respekterar. Jag är så imponerad över Michaels talang och personlighet. Det är den enda svenska skådespelaren som har gjort mig starstruck och knäsvag. Hans roll i “Så som i himmelen” är bland det bästa jag har sett i filmväg, jag vet inte hur många gånger jag har sett den filmen. Fina Michael <3

Jag har alltid fascinerats över människor som sörjer offentliga personer i sina sociala medier, tänkt att de måste tycka om dem oerhört mycket, att jag inte känner så för så många offentliga personer. Men när jag fick beskedet igår så var det som att något drogs åt kring hjärtat. Ledsamhet. Och insåg att jag måste få skriva en rad eller två om honom i bloggen.

Den där jävla cancern.

  1. Ja det träffade verkligen rakt i hjärtat när man läste om det igår! Vilken talang han var alltså! Och han verkade va en sån varm, snäll, omtänksam och intelligent människa! Fy fan för den där jävla cancern!!

  2. Började gråta igårkväll när jag mötes av beskedet,han var såå mycket,träffade alltid mitt i prick,alltid. <3

  3. Ja, han hade nåt särskilt den människan. Så otroligt synd att han inte fick finnas lite till. </3

  4. Jag känner likadant, har nog aldrig blivit ledsen över en person jag inte har känt/offentlig person men när jag läste om Michaels bortgång blev jag väldigt ledsen. Hade också honom som svensk favvoskådis. Det är inte många svenska skådisar som impar men han var en som verkligen gjorde det. Och efter att ha läst och hört nu vad andra har att säga om honom som kände honom så verkade han vara en väldigt fin människa, supertrist att han inte finns längre 🙁

  5. Aldrig blivit särskilt berörd av en känd persons bortgång, men detta träffade även mig rakt i hjärtat, har till och med gråtit. Fuck cancer.

  6. Fint skrivet, Michaela <3 Jag blev också berörd av beskedet. Det känns bara så väldigt fel. Och nu gråter jag efter att ha sett trailern och hört låten. Vackert! Kram!

  7. Åh! Se min favoritfilm – Underbara älskade. Där har han en huvudroll som är fantastisk. Otroligt stark film! Tips!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi