PINK DREAMS / GREAT FRIENDS

Man älskar ju vänner som skickar spontanpresenter till en. Jennie-Ellen vet om att jag är svag för hennes skor så titta vad som stod utanför min dörr i onsdags! Två rosa drömmar! Klackarna kommer garanterat att bli sommarens snyggaste partyskor – ska planera samtliga festoutfits på Mykonos efter dem. Galet fina! Och de låga varianterna får nog invigas redan i dagarna. Jag har sådana problem med skavsår men hoppas att jag går in dem snabbt, trots redan sabbade sommarfötter.

Tack darling för de fina skorna! xx

  1. Såg dig på Skansen! Haha, så söt som diggade med till Robin Bengtsson! Var det din pappa bredvid dig?

  2. De höga är så snygga! Även jag har superproblem med skavsår och kan knappt kolla på ett par nya skor innan jag får skavsår. Tyvärr får jag även skavsår i skor jag har gått in, så jag brukar tejpa mina fötter om jag ska kunna ha vissa skor. Inte helt snyggt men bättre det än att ha stora blödande köttsår.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi