WEEKLY PLANS

God morgon mina hjärtan!

Jag hoppas att er midsommarhelg var härlig, mysig och precis så som ni hoppades på. Det var min! Jag fick tillbaka lite av den energi som jag har tappat under våren. Det där trycket över bröstet har minskat lite i alla fall och det känns skönt. Jag har hunnit fundera en del, även om jag mest inte har funderat alls under denna lediga helg, och kommit fram till en del saker. Bland annat att jag ska gå på semester på 50% från och med 1:a juli fram till 1:a augusti (eller senare). Jag varken kan eller vill vara helt ledig och har fastnat lite i den problematiken, sedan insåg jag att jag får hitta mina egna semester-regler. 50% ledigt innebär för mig att jobba med det dagliga arbetet men inte mer än så. Det är en nivå jag tror att jag kommer att klara av och som känns rimlig för mig.

Framför allt är den nog rent av nödvändig.

Det här blir därför den sista veckan med möten och sånt innan jag går på min egna version av ledighet. Insåg en annan sak när jag stressade upp mig över detta – som egen företagare måste man hela tiden skapa egna regler. Inte fastna i traditionella sätt att arbeta på. Se lösningar istället för problem i allt, till och med i sin utbrändhet. Det är speciellt, både på gott och ont, men också utvecklande att hitta sin egen struktur. Vi får se hur denna ledighet kommer att gå, men jag tror på det här. Dessutom har jag Theres som avlastar mig under sommaren – så glad att jag har henne.

Såhär ser veckan ut!

Måndag: Jobba hemifrån och yoga på lunchen. Så som måndagar ska vara <3
Tisdag: Jag har två möten på förmiddagen och sedan en presslunch hemma hos Dasha. På eftermiddagen ska jag plåta det där Hemma hos-reportaget som jag skrev om för ett par veckor sedan. Jag ska erkänna att det är precis den här typen av grejer som gör mig så förbannat stressad, när jag hamnar inklämd i situationer mot min vilja, men de bad om ursäkt och då måste jag helt enkelt förlåta. Jag hoppas att det blir ett fint slutresultat i alla fall efter allt 🙂 På kvällen ska jag gå på Allsång på Skansen – hello sommaraktivitet! Vinka om ni ser mig heheh.
Onsdag: Kontorsonsdag! Det här blir min sista kontorsdag innan ledigheten. Jag har ett möte med min webbdesigner för att gå igenom småfix med Daily Forni och en lunch med Gina Tricot inbokad.
Torsdag: Den Officiella Planeringsdagen! Jag ska sitta hemma hela dagen med telefonen på ljudlös (who am I kidding, den är alltid på ljudlös och utan vibration, har inte haft ljud på flera år) och planera inför ledigheten. Det viktigaste är att göra upp ett tydligt schema för hur jag ska blogga och jobba med de kampanjer som är inbokade i sommar. Ska bli mysigt och skönt att få struktur på allt. Om ni har några förslag på blogginlägg som ni hade velat läsa under sommaren säg till! Så fyller jag på min blogglista.
Fredag: Planeringsmöte med Theres på morgonen och sedan ska vi filma + fota en artikel till Daily Forni. Fredagslunchen är inbokad med Alexia och efter jobbet firar jag ledigheten med bubbel och Anithas sällskap!

Bildkälla

 1. Ville bara säga att man faktiskt inte måste förlåta bara för att den andre ber om ursäkt. Förlåter gör man när man är redo, för sin egen skull! Mvh en som alltid har varit för snäll och förlåtande för sitt eget bästa. PS kanske ett inlägg om dina hudvårdsfavoriter?

 2. Förslag på inlägg jag vill se i sommar:
  – vad jag packar i min strandväska
  – bästa plaggen i sommargarderoben/viktigaste sommarplaggen
  – mina bästa beautyprodukter sommaredition
  – godaste sommarmaten (recept på enkla sommarmaträtter)

 3. Mer KÄRLEKSINLÄGG! Handen på hjärtat, dina texter under kategorin “kärlek” är anledningen till att jag läser din blogg!

 4. Hej Forni! Tack för en ärlig och inspirerande blogg som berör. Min kära mamma och jag åker till om en vecka, och jag skulle gärna läsa om dina bästa restaurangtips!

  Önskar dig en underbar sommar. Kram!

 5. Hej,
  Jag följer din blogg dagligen och tycker om att du skriver känslosamma och ärliga inlägg. Håller även på och läser din bok 🙂 Jag skulle jättegärna vilja läsa en uppdatering om hur det har gått för dig med dina röstbesvär och om du har tips och strategier kring detta. Jag har själv brottats med Fonasteni (rösttrötthet) senaste året och är annars en social och pratig person men pga detta har jag tvingats sätta mkt av mitt sociala liv på paus och det har även påverkat min karriär negativt. Jag har känt mig väldigt ensam och isolerad i detta så skulle vara intressant att höra om dina upplevelser kring röstbesvär i allmänhet.
  Tack på förhand!

  Kramar från Karin

 6. Jag skulle bli superglad om du hade några budgetsemester tips?
  Några semestertips som inte är allt för dyra alltså. Läser din blogg varje dag och älskar att följa alla dina resor och mysiga middagar med vänner. Känns som jag lever genom dig när jag läser, haha.. jag är sjukskriven på heltid från studier. Utmattningssyndrom. Har varit hemma i nästan två år så ekonomin just nu är inte på topp men med två små tjejer (4 och 6 år) här hemma vill jag ändå hitta på något i sommar som inte kostar allt för mycket! Vet att du har en större resebudget än vad jag någonsin kommer komma upp i men du kanske har några tips ändå eftersom du rest mycket! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi