Midsommarhelgen part one

Det blev fler bilder än vad jag trodde under helgen. Jag hade tänkt att ta lite ledigt men allt var så himla fint och mysigt där nere så bilder knäpptes av utan att jag tänkte på det. Här kommer första delen av midsommarhelgen i bilder!

I torsdags bilade vi ner till Västkusten. Det var jag, D, Fabian och Frida. Fabian är Amandas brorsa, deras tåg blev inställt (precis som för alla andra… det var väl ingen som missade uppdateringarna om kaoset på Centralen i torsdags? Maximal otur alltså!) så de fick åka ner med oss. De skulle dock inte fira med oss utan på ett annat firande men vi hade en trevlig stund i bilden i alla fall 🙂

Efter ett gäng köer och x antal timmar senare så kom vi fram till Västkusten och Grundsund där vi skulle fira midsommar med Amanda, Shoan, Chloé och så Amandas mormor och morfar som vi fick bo hos! De bjöd på hemmagjorda pannbiffar när vi kom (svensk husman <333) och sen gick vi ner till hamnen en sväng.

I fredags, på midsommarafton, vaknade vi i en sån här vacker vy.

Så skönt att bara slänga på sig en bikini och gå ner till vattnet. Speciellt efter hembakat bröd och nybryggt kaffe till frukost!

Jag hade på mig mitt skönaste och finaste set från Stylein.

Morgondopp är fan livet. Finns ingenting skönare. Det var kallt som tusan men oj så pigg man blir efter morgondoppet.

Efter kaffe och bulle på altanen och lite bus med lillan så gjorde vi oss i ordning för midsommarlunch! Jag hade på mig klänning från FWSS och solglasögon från Triwa. Amandas byxdress är från Maje om jag inte minns fel.

Vi åt en massa sill, drack öl och var helt chockade över att det inte regnade.

… men visst kom regnet precis när vi hade ätit upp! Inte oss emot. Vi satte oss under tak och fortsatte prata fram till fyra-tiden då vi gick ner till midsommarstången. Det blev ingen dans dock – regnet öste ner!

På kvällen packade vi en picknickkorg och gick ner till deras sjöbod för att äta skaldjur i solnedgången.

Kvällen slutade med spontandans i den lilla sjöboden. Man vet att man har roliga kompisar när man klarar av att göra en fest på fyra personer och tolv kvm haha.

Vid ett-tiden tackade vi för oss och somnade sött i huset igen. En helt perfekt midsommarafton, trots regnet under eftermiddagen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi