MIN SOMMAR

Mina planer för sommaren:
Vi börjar med en midsommarhelg på Västkusten! Det är jag, D, Amanda, Shoan och Chloé som åker ner. Amandas släkt bor där så vi åker ner och hänger med dem, ska bli riktigt härligt med ett klassiskt midsommarfirande! I juli åker vi till Italien för att först tillbringa en vecka hos min släkt i Rimini. D tar med sin familj ner också så vi blir ett jäkla gäng! Det ska bli fantastiskt härligt. Efter den veckan bilar jag och D vidare till Gardasjön för några dagars semester på tu man hand. I slutet på juli åker vi till Mykonos med ett gäng vänner – det blir nog sommarens höjdpunkt!

Bästa sommarstället:
Sydeuropa, ingenting slår Sydeuropa på sommaren. Jag kan inte välja ett ställe för jag älskar allt ifrån Palma till Cannes och Portofino. Finns så mycket vackert att se och uppleva i Spanien, Italien och Frankrike. I år blir första gången jag besöker Grekland, får se hur det står sig till mina övriga favvo-resemål!

Här badar jag helst:
Jag är en pooltjej och ligger gärna i ett tag. Hav blir mest ett dopp för att svalka sig några gånger om dagen.

Hur länge ska du vara ledig?
Jag är aldrig ledig 🙂 Utomlands kommer jag att vara i ca 2,5 vecka men som sagt, jobbar även därifrån. Ska försöka andas också, lovar.

Vad ser du mest fram emot?
Dansa med Chloé runt en midsommarstång, äta sill, kramas med mina farföräldrar, äta mängder med pasta, upptäcka Gardasjön, dansa i solnedgången på Mykonos, få egentid med D, dricka massa gott rödvin, besöka nya platser… finns mycket jag ser fram emot den här sommaren!

Vad kommer du köpa inför semestern?
Jag har faktiskt det mesta inför sommarsemestern så tror inte att det blir så mycket nya köp. Kanske ett par nya klänningar, jag älskar klänning på semestern!

Vad kommer du äta?
Vad kommer jag inte att äta? Främst blir det mängder med italiensk mat, men sen massa grekisk. Ska även unna mig riktigt mycket svensk sommarmat – silltallrik, lax, färskpotatis… mums!

Vad kommer du dricka?
Lemonad, italienskt rödvin, syrliga drinkar

Vad kommer du ha på dig?
Klänningar!!! For life. Och mina sandaler.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Det som erbjuds haha. Jag är aldrig den som håller i musiken. Gärna svensk musik under sommaren dock!

Favoritsommardoft:
Havet, ingenting slår doften av havet. Solvarm hud förstås. Grillat.

Hur kommer du att göra dig illa?
Skavsår, alltid dessa jävla skavsår.

Vad oroar du dig för?
Hmm… att någon ska vara med om en olycka eller skada sig. Eller att jag ska hamna i obalans och inte kunna njuta av sommaren.

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Med glädje och värme. Gemenskap och kärlek. Äventyrlig men också trygg. Så avslutar jag sommaren med en yogaresa till Sardinien i september för att hitta lugnet. Det känns otroligt bra.

  1. Hoppas verkligen du kan njuta av sommaren och att du får en fantastisk midsommarhelg, försök koppla av så mycket som möjligt och njut av den svenska sommaren och fint sällskap. Massa kärlek och pussar och kramar❤️❤️❤️❤️

  2. Ja Michaela lova att andas! Din blogg är givetvis min absoluta favorit & vad jag förstår har du svårt att koppla bort oss, men som ett argument som kanske kan hjälpa dig att ta ledigt med gott samvete: vi läsare springer ju också runt och har oss under somrarna, så vi klarar oss med lite färre inlägg eller till och med några pauser! Dessutom förtjänar du det! Vi finns kvar i höst också. Kram!

  3. Blir deppig av att läsa detta.. glad för dok skull såklart<3 Men själv är man nydumpad av sitt livskärlek, ska jobba exakt hela sommaren och sen fortsätta studierna till hösten.

  4. Kan inte med ord beskriva min kärlek för Mykonos. Det är fantastiskt på alla sätt och vis. Ni kommer älska det – jag lovar.

    (Scorpios är faaantastiskt vid solnedgången, Nammos för sol och bad med lyxiga solstolar och beach clubs) <3

  5. Satt och läste detta inlägg och var bara tvungen att säga: sådant bra jobb med dina sandaler! Fick äntligen mina och även här i Dublin skänker de så mycket sommarkänsla (är inte så bortskämda med sol här ;)). Skönaste (och snyggaste) skon jag ägt på länge, har bott i mina i en vecka nu. Så bra jobbat Michaela och tusen tack för de kommer få följa med på ALLA sommarresor 🙂

  6. Hej! Vill du har tips om ställen att besöka runt Gardasjön så maila mig, jag har jobbat som guide där och det är mitt absoluta favoritställe i Italien (Rimini är nr 2)! Tror ni får det underbart därnere! Tack för en bra blogg! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi