En helg på landet

I fredags hade jag fredagslunch med Matilda som jobbar på Maria Nila. Jag åt en grön tomatsoppa på Strandvägen 1!

Sen gick jag hem för att plåta samarbeten med Lisa (Theres var också på plats!). Shit vad vi skrattade. Det här jobbet är så jäkla roligt ibland – att få skapa content på det sätt man själv vill och tycker blir bra är fantastiskt kul. Bra fredagsjobb, helt klart.

Ute på Djurgården fotade vi de sista bilderna, sedan körde jag och Theres en vecko-genomgång hemma hos mig innan vi gick på helg!

Bytte om och satte på mig mina nya solisar från Triwa som jag är kär i.

För att gå på aw med Emma! Snackade bort två mycket trevliga timmar på Broms.

När kvällen kom orkade vi inte laga mat, så åt en tonfisk nere på Fiore. Gick hem vid elva och la mig innan tolv men killarna satt uppe och snackade skit fram till ett så somnade inte förrän vid två. Jag har insett att jag har blivit väldigt känslig för just den typen av ljud – att försöka sova när andra är igång/festar etc. När jag var yngre kunde jag sova och somna prick överallt men det är bara att acceptera att det inte funkar för mig längre. Måste planera bättre för framtida situationer när det händer eftersom samma sak hände i lördags! // tant men what to do

I lördags tog jag, D, Markus och Petra båten ut till mina föräldrar för att låna deras bil ut till Värmdö. Det var 25 grader och vi var väääldigt sommarpepp.

Vid lunchtid kom vi ut till Linn och Mattias på Värmdö. På schemat stod nämligen en heldag på landet med kontorsgänget! Det var jag, D, Petra, Markus, Linn, Mattias, Daniel och Ida. Helt enkelt kontors-fyran + respektive + Ida!

Det tog cirka tio minuter innan alla låg i poolen. Markus var så gullig – när vi två och Linn gick en rundtur i huset så frågar han med försiktig röst ”Tror ni att man kanske får bada lite innan lunchen?” – så gullig och badsugen. Har aldrig träffat människor som gillar att bada så mycket som han, D och Mattias tror jag.

Jag var klädd i klänning från Lindex och mina egna skor från Flattered!

Vi hade det så härligt att vi sköt på lunchen i tre timmar. Låg i poolen, drack rosé och skrattade en massa.

Vid fyra-tiden blev vi serverade en mycket god lunch som Mattias hade lagat.

Sååå trevligt. Kändes nästan som att vi var utomlands med värmen och allt.

Sen hade vi poolfest fram till solen gick ner vid tio-tiden.

Killarna tog golfbilen ner till bryggan och kollade på båten medan Petra och Linn körde fyrhjuling och tanterna på plats, dvs. jag och Ida, nöjde oss med att snacka skit vid solstolarna.

Här är vi, kontorsfyran, som jag tycker så mycket om <3!

Vid halv tolv åt vi middag, haha, när man har kul måste man skjuta på saker. Även jag som brukar bli hungrig tänkte inte ens på hungern i all vår pool-dans. Vi åt supergoda vildsvinsburgare med sötpotatispommes, mums mums mums.

Igår vaknade jag vid tio av att Linn dukade fram frukost i köket. Och vilken frukost sen! Perfekt efter en lång dag med vin dagen innan. Alla var sådär härligt bakismysiga så vi snackade skit, åt massa rostade mackor och frukt samt tog ett ordentligt morgondopp för att vakna till liv.

Sen hängde vi vid poolen hela söndagen också. Vi tog bilen tillbaka till stan vid sex-tiden och strax efter åtta låg jag i sängen. Helt klart värt en trött kväll efter en sån här helg. Eftersom jag inte drack så mycket i lördags mådde jag ändå sjukt bra när jag vaknade i morse, yogan gjorde susen vid lunch och jag har lyckats röja undan riktigt mycket jobb. Ska fira med en kaffe på balkongen innan jag börjar med middagen.

Hoppas er helg också var mysig <3

  1. Michaela! Ett ord: öronproppar!!

    Gud det har verkligen räddat mig så många gånger. Precis som du har jag märkt att jag blivit mycket känsligare mot ljud när jag sover och då har öronproppar verkligen gjort susen. Lite meckigt att få till det de första gångerna men när du väl får in tekniken är det guld. Moldex engångsöronproppar är nog bäst (öronpropps-connoiseur haha vem är man…). Rekommenderas även på flyg, bra när man hamnar nära någon lite mer högljudd aka barn 🙂

    Kramar från en annan tant!

  2. Heej! Måste bara säga att din bok är sååå fantastisk, så rätt i tiden, och så inspirerande. man känner sig verkligen inte ensam! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi