HAIR CARE: MARIA NILA

I samarbete med Maria Nila

Hej från mig och mina vänner Maria Nila!

Det råkar faktiskt vara så att jag har flera vänner som jobbar på Maria Nila vilket gör det extra roligt att jobba tillsammans med dem. Från början var det dock inte mina vänner som gjorde mig förtjusta i varumärket, utan det var för några år sedan när de gjorde om designen på sina produkter. Jag fick ett schampo och balsam från Maria Nila i en goodiebag och blev så GLAD över produkterna som var klädda i de gladaste pastellfärgerna. Blå, rosa, lila, grön, persika – varje serie hade sin egna härliga färg på förpackningen. Jag testade produkterna direkt och fattade tycke snabbt. Få hår doftar så gott som ett hår med Maria Nila i sig (nej, det är inte överdrivet! Ni som vet, ni vet).

Jag har använt den rosa serien, Luminous Color, mest eftersom jag färgar mitt hår var tredje månad. Min kille använder Heal-serien som ska ta hand om och skydda håret (han har stora, svarta lockar som jag tycker att han måste ta väldigt väl hand om – så vackert ju). Jag har min serie i reseförpackningar också (som ni ser på bilden, hur söta!) så att jag kan ta dem med mig när jag ska iväg.

Dessutom använder jag deras silverbomb mellan mina färgningar. Mitt hår dras hela tiden åt det röda hållet och jag måste kämpa för att hålla det kalla vid liv. Silverbomben hjälper till med det och ser till så att håret blir iskallt när jag behöver det (jag brukar använda den en gång i månaden).

Jag har fixat en rabattkod till er som ger er 25% på ett köp hos Maria Nila. Så att ni kan testa någon av mina favoritprodukter eller hitta era egna favoriter! Gå bara in och shoppa här (klick!) och skriv sedan in ”FORNI25” i kassan när du betalar, så dras 25% av totalbeloppet.

Erbjudandet räcker fram till 15:e juni så passa på! Perfekt att ladda upp med bra hårprodukter inför sommaren.

   1. Har letat på NA-KD’s hemsida men hittar inte toppen. Minns du vad den hette så kan jag söka? Så otroligt fin, måste ha! 🙂

 1. Attans, har precis bunkrat upp med Maria Nila från en annan hemsida. Annars hade jag klickat hem direkt!

 2. Gud vilket roligt sammarbete!! ÄLSKAR Maria Nila till håret. Jag har färgat hår men använder just nu den gröna serien (minns aldrig vad den heter, kan det vara heal?) och den fungerar både vårdande för så kallade ”färgskador” och hjälper färgen att hålla längre. Bästa schampo + balsam jag provat för färgat hår <3

  1. Heal är den orangea! Den gröna är Soft 🙂 Vad roligt att du också gillar dem! Jag vet typ ingen som inte gillar Maria Nila till håret hehe. Puss <3!

 3. Tack för bästa inspirerande bloggen Michaela!! Ska lätt prova silverbomben, så tråkigt att det ska gå ur fort… vad har du för storlek på ditt skärp? tänkt att beställa men lite svårt med storlek haha …

 4. Hej vackra Forni!

  Jag undrar om/när du säljer väskor som du tröttnat på, vart du lägger ut dem? Kanske bara bloggen? Jag har en del lite dyrare väskor som jag skulle vilja sälja men vill helst undvika skampriser och människor som prutar.. Tänkte att du måste vara rätt kvinna att fråga!

  Kram!

 5. Älskar också Maria Nila! Använder heal-serien och silverbomben, de doftar så gott också!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi