Tryffelpizza och gino

Igår var vi hembjudna till Amanda och Shoan på middag! Egentligen skulle vi bott över på hotell och haft en helkväll på stan men de hade lite barnvaktsstrul så vi fick köra hemma istället. Inte mig emot!

T-shirt från NA-KD och byxor från Sand. Kommer ett samarbete med rabattkod på NA-KD i nästa vecka om ni är sugna på t-shirten (och massa annat fint som jag ska fota åt er)

Vi fick tryffelpizza och champagne till förrätt, MUMS.

Självklart var Chloé med på fördrinken. Hon hade växt i sin pyjamas som i Marbella var alldeles för stor för henne, blir nästan lite blödig av att hon växer så snabbt :’)

Till varmrätt var det oxfilé av bästa sort med rostad färskpotatis, sparris och bea. Gud så gott.

Det blev en sextimmars-middag där vi avhandlade allt ifrån våra midsommarplaner till skilsmässor, bröllop och privatliv vs. sociala medier.

En gino till efterrätt vid elva-tiden och sen gick vi de 50 meterna hem till oss vid midnatt. En superhärlig kväll!

Så skönt att vara ledig idag också men jag måste ändå säga att våren med alla dess lediga dagar börjar göra mig lite trött… jag har så mycket roligt jobb just nu så hade gärna sett att det var lite mindre ledigt och lite mer vardag haha. Jaja, nu ska vi ut och fira nationaldagen. Bilder kommer ikväll!

  1. Åh micki! Vart är dem fina byxorna ifrån och vad har du förs strl? ❤ kram på dig å hoppas ni får en magisk nationaldag!

  2. Hej michaela!
    Tack för ett trevligt inlägg! En fråga, hur uttalas Damons namn? Ett fint namn. Är det som amerikaner uttalar det, eller mer ”franskt” (Damonn) eller…ja nu tog fantasin slut haha 🙂

  3. Kära Michaela! Så fin du är. Måste drogs dig använder du någon ögonbrynspenna? Tips på ngn bra? Eller förfar du dem? Sååå fina👌🏻💕

  4. Tack för att du så generöst delar med dig av ditt liv! Bästa, ärligaste, mest omsorgsfulla bloggen om du frågar mig! Kram till dig fina Mikaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi