Saker jag har gjort de senaste dagarna

Det känns som att jag har varit borta från bloggandet i hundra år men egentligen är det tre dagar. Tre dagar är mer än vad jag är van vid i alla fall. Så tänkte att vi börjar med en liten catch up från de senasrte dagarna! Innan jag ska berätta mer om Daily Forni.

Jag har haft väldigt mycket jobb de här dagarna med Daily Forni, så maten har intagits i all hast på kontoret. Men en räksallad sitter aldrig fel.

Sminkad och klar inför headerplåtning! Hur fin är den inte?!?! SÅ NÖJD!!!

Här fotade vi pressbilder.

I onsdags kväll tog jag tre timmar ledigt för att åka iväg på middag med Day Home. Vi skulle till Långbro Värdshus för att äta vegetariskt och spana in Day Homes höstkollektion!

Menyn var laktosfri, helt galet vad god den var. Ren och skär njutning.

Så vackert att dekorera bordet med grönsaker.

Uppläggen på maten var fantastisk. Jag var lite stressad så glömde att fota mina favoriter i inredningskollektionen till er. Hittade i alla fall en lampa, en puff, en matta och lite kuddar som jag tänkte lägga vantarna på till hösten!

En dag på kontoret när vi fotade ett samarbete. Vet ni hur svårt det är att få skönhetsprodukter på plats i ett stilleben? De rullar ju omkring hela tiden men Theres löser sånt med hjälp av tejp under produkterna, proffs! Märks att hon har jobbat med skönhetsprodukter haha (hon jobbade på LCC innan hon började hos mig!).

Och lite ansiktsbilder på ett stökigt kontor :)))

Ja, mer än så har inte dessa dagar varit direkt. Jobb jobb jobb. Och resultatet – världens finaste sajt!!! Så kär i Daily Forni.

  1. Alltså WOW vilken header! Så snygg, och känns verkligen som du!! *emoji med hjärtögon*

  2. Kul med förnyelse av bloggen!
    Jag tänkte tipsa om en väldigt aktuell dokumentär om vår konsumption av plast på Netflix som jag tycker alla borde se, A Plastic Ocean heter den. Det skulle vara kul att höra dina reflektioner och tankar kring det i ett inlägg.
    Ha en bra dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi