Välkomna till Daily Forni

Jahopp, så var vi live då. Välkomna till Daily Forni!

Daily Forni är vad jag kallar för Blogg 2.0. En förlängning av den blogg som jag har älskat och levt med i 13 år (bloggens 13 års-dag är den 19:e juni!). Jag har alltid haft projekt vid sidan av bloggen men nästan jämt har det varit bloggen som legat i fokus. Även i tider när jag bortprioriterat bloggen (typ när jag jobbade som Vice VD) så har jag ändå alltid kommit tillbaka hit till slut. Här hör jag hemma.

Man pratar ju om nya steg för bloggandet, folk frågar om jag alltid kommer att blogga eller vad jag ska göra när ingen läser bloggar längre. Jag har inte svaret på den frågan. Men jag har skapat Daily Forni för att det ska finnas mer på den här sajten än ”bara” min blogg. Typ som inspirerande artiklar. En shop. En diskussionsavdelning där vi kan prata i mycket större utsträckning än i kommentarsfälten (som blir lite utdaterade när inlägget hamnat på sida två). Daily Forni är en plats för oss att växa på.

Gå in på startsidan här (klick!) och läs välkomst-artikeln där jag berättar mer om Daily Forni här (klick!).

Och om ni hittar tekniska fel (så kallade buggar) – kommentera i det här inlägget så kan vi laga dem!

  1. Verkligen blogg 2.0! Så exalterande! Antar att man bör följa dailyforni.se på bloglovin om man vill få upp alla inlägg och inte bara bloggens?

    1. JA! Då missar du ingenting på sajten <3 Du kan följa både Daily Forni för att få uppdateringar från magasindelen och sen min blogg för att få mina vanliga, mer personliga uppdateringar. Puss!

  2. Spennende! Jeg skulle inn og kommentere en liten bug jeg la merke til tidligere i dag (bruker Android og i Chrome lå teksten over bildene), men det var allerede fikset! Ser frem til å følge dette 🙂

    1. Ja jag måste säga att teamet har varit extremt snabba på att fixa buggar och fel. Vi har lite grejer kvar men de tar vi imorgon 🙂 Kram!

  3. Jag får upp ”Ett fel uppstod vid anslutning till databasen” på alla länkar utom blogg :/
    Sjukt fint gjort i alla fall, du ligger alltid steget före och har helt klart tagit ”blogazine” till en ny nivå. Heja dig!

  4. Jag blev lite orolig att det här skulle ersätta bloggen men så verkar det ju inte bli. 🙂 Grattis till ett nytt lyckat projekt! Kram

  5. Gud så grym plattform och mötesplats. Älskar diskussionstrådarna. En stor applåd till dig och ditt team !:) Kommer hänga där mycket framöver.

  6. Hej fina! Vilken superidé, gillar redan skarpt.

    Jag tror jag råkade på en bugg – jag kommenterade på ett inlägg i diskussionerna men skulle sedan ”backa” sida för att komma in på en annan tråd och då försvann tyvärr min kommentar helt.

    Hoppas det går att laga 🙂 Kram Forni, vilken inspiration du är!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi