Plåtning och piff

Idag är en fullspäckad dag, vi ska plåta nya pressbilder och en ny headerbild till mig men även hinna fota ett samarbete innan jag ska in i ett mötesmaraton. Vid sex ikväll ska jag iväg på middag, hoppas jag är klar med allt och kan pusta ut när jag kommer dit! Blir härligt med tjejsnack och god mat efter en fullspäckad dag.

Nu kör vi!

En bild från förra gången jag plåtade press och header-bilder. Det var två år sen tror jag. Nu vill jag ha något lite ljusare!

Ingen make up-artist eller hårstylist idag däremot, får se hur det blir när jag ska fixa det på egen hand hehe…

  1. Tycker du vanligtvis ser piffig och fin ut, så tror det blir kanon utan make-up artist eller hår stylist!

  2. Du är så snygg så jag dör! Sådär naturligt fräsch hela tiden! Blir också så inspirerad av din blogg, alltid så genomtänkta inlägg och fina bilder. Det märks att du lägger ner tid på varje blogginlägg! Hoppas din fullspäckade dag blir toppen! Själv är jag föräldraledig och ska bara mysa med min son hela dagen!
    Kram!

  3. Fraga till Fragor med Forni

    Hur forvaltar du dina pengar? Later du det mesta stanna kvar i bolaget, manadssparar du i aktier eller fonder? Skulle vara intressant att veta 🙂

    Tack pa forhand

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi