DAILY OUTFIT

Tröja från Daisy Grace, byxor från By Timo, skor från Zara, väska från Saint Laurent

Lyxigt att ha en person som håller paraplyet åt dig när du ska fotas 🙂

Igår blev en jobbig dag. Märkligt det där att man vaknar och då finns det en verklighet och sedan går man och lägger sig med en annan verklighet. Tyvärr kan jag inte berätta vad det handlar om, vilket jag allt som oftast inte kan, eftersom det är andra personer inblandade som inte driver den här bloggen. Deras historia är inte min att berätta. Deras hemligheter, tunga besked och sorg är inte min. Det blir fel att skriva att man mår dåligt men inte förklara varför, samtidigt så går inte det om det handlar om andra personer. Jaja. Ni fattar. Livet är vad livet är – det gör precis som det vill.

Idag har jag sprungit runt i regnet. Signerade ett avtal som jag tror är bra för mig. Tittade på Nyhetsmorgon i morse och hittade än en gång mina skor i rutan.

Tack Frida!

Nu sitter jag på Pom & Flora och äter en sen lunch med min dator, hann inte tidigare idag. Deras acaibowl är ljuvlig!

 1. hoppas du mår bättre snart.
  den tröjan är så fin! hur är den i tyget- är den mjuk?

 2. Hej

  Det här är första gången jag kommenterar trots att jag läst din blogg i många år. Jag vill passa på att tacka för en, vad jag upplever, genuin och ärlig blogg. Du verkar vara en person med fötterna på jorden som inte är påverkad av kringliggande ytligheter. Tack för det! Det är så lätt att bli påverkad.

  Det som får mig att skriva den här kommentaren är (förutom 2 glas vin) den underbart nakna och ärliga sanningen att livet gör som det vill. Jag går igenom en tuff period i mitt liv nu och det kändes väldigt tröstande utan att förminska situationen.

  Kram och ha en underbar helg!
  Jag önskar dig allt gott ❤️

  1. Hej kära du. Tack för dina varma ord, de gör mig så otroligt glad. Ha en underbar helg du med och ta hand om dig! <3 Massa kärlek

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi