WEEKLY PLANS

Måndag! Hej hej!

Det ska erkännas att jag var helt slut när jag vaknade i morse. Det beror troligtvis på mitt extrema energiflöde i förra veckan. Jag har varit så galet glad, energisk och pigg. Tre nätter förra veckan sov jag knappt pga “var pigg” som enda rimliga anledning. Min kropp behövde liksom ingen sömn? Så jäkla sjukt och häftigt hur man fungerar. Men så klart att det vänder och i morse vaknade jag och var precis så trött som jag brukar vara på måndagar (dvs. lagom trött, är nästan aldrig skittrött när jag vaknar på morgonen?).

Den här veckan är stor för mig, på torsdag släpper jag nämligen en nyhet som jag har jobbat med under 2017. Det ska bli så otroligt roligt att få visa upp det här!!! Det är sjukt tråkigt att jobba i tystnad men ingenting slår glädjen i att få visa upp vad jag har gjort för er. Tycker det är så roligt hehe. Hoppas ni kommer älska det!!!

Förutom den stora lanseringen så ska jag göra en annan arbetsrelaterad förändring som inte syns för er men som är rätt så stor för mig. Ska skicka iväg mejlet strax. Gulp.

Men vet ni? Det är så jävla nyttigt att kliva ur sin comfort zone.

Måndag: Kontorsjobb och yoga på lunchen. Som alltid. Måndagar är mysiga för det är enda dagen på veckan som har en hyfsat tydlig rutin för mig.
Tisdag: Frukost med Petra och Carro som kommer hem från Tunisien, <3! Därefter ska jag på trippla möten och så avslutas dagen med ett besök hos min nya franstjej. Mer om det senare i veckan!
Onsdag: Plåtning på förmiddagen, kontorsjobb, möten. På kvällen har DAY Home bjudit in till en middag som jag hoppas att jag kommer kunna gå på. Vi får se hur statusen på projektet ser ut.
Torsdag: LANSERING! Och två möten, vet inte hur smart det var av mig att boka in dem men det löser sig.
Fredag: Jobba, fixa och dona under dagen. Men klockan fyra har jag bestämt att då checkar jag ut och tar fredag. Kommer säkert jobba hela helgen så en fredagsaw ser jag fram emot!

Förutom det här ska jag publicera två stycken samarbeten här på bloggen, planera för sommarens samarbeten som alla är spikade redan, skriva en hel del och verkligen röja undan allt på min to do-list. Det här är ju en av få hela veckor under våren så man får passa på när alla är vid sina datorer, fick knappt tag på en människa under förra veckan.

Nu kör vi. Puss!


Bildkälla

 1. Hej Michaela, här är ett önskemål på inlägg: fina smycken att ge bort/få till present. Det är säkert många som tar examen/skall ge examens present som läser denna blogg, och tycker du har så fin stil 🙂 Kram! <3

 2. Haha, hade också kvällar förra veckan när jag bara var allmänt pigg.. jag vrålade till pojkvännen, som var trött, “jag vill inte sova, jag är inte trött!” Och försökte få honom att massera mig eller något för att bli trött. <3

 3. Hej Michaela! Jag behöver verkligen hjälp och inspiration. Jag har så svårt att hitta snygga skor utan klack. Min sambo är nämligen kortare än mig och jag skulle därför gärna inte vilja bli längre än nödvändigt. Behöver skor till alla tillfällen, jobbet (kontorsjobb), vardag och utgång. Gärna nu inför sommaren. Kan du inte göra ett inspirerande inlägg med dina skofavoriter utan klack, skulle göra mig så glad då jag älskar din smak och stil. Kram!

 4. Har du någon gång skrivit ner vilka dagar du är uppåt respektive neråt i humöret för att se om det finns ett mönster? Är själv väldigt mycket upp och ner i perioder, jätteuppåt några dagar, sen nere en period osv. Skitjobbigt och har inte lyckats se någon koppling till någonting men funderar på om jag under mina uppåtdagar konsumerar så mycket energi att jag sen måste krascha. Är liksom du en HSP. Någon som har tips på hur man kan hålla en mer jämn, lugn och lagom glad nivå? Äter antidepressiva och milt ångestdämpande och det blir något jämnare då men fortfarande blir livet lidande de dagar jag är nere. Svårt att planera livet när man aldrig vet hur humöret kommer vara – om man vill socialisera eller får panik bara vid tanken av att umgås med folk pga riktigt låg dag. Kram

 5. Hej! Här kommer en liten fråga som kanske passar till frågor med forni!
  Du och din pojkvän verkar ha ett väldigt fint och stabilt förhållande, ni behöver inte stormbråka osv osv utan har det underbart, fantastiskt och trivs ihop samt älskar varandra (såklart) och kanske småtjaffsar ibland men blir alltid sams minuter efter? Det är i alla fall så jag uppfattat det, och jag har det precis likadant med min pojkvän, vi har varit tillsammans i tre år och aldrig bråkat utan vi trivs verkligen med varandra och det är så himla bra – hela tiden. När jag pratar med mina vänner så är det oftast strul i deras förhållanden, och det känns så dumt när dom frågar hur jag har det med min pojkvän, jag vågar nästan inte säga att det är sååå bra, fast det är det, utan svarar “det är som vanligt” för det känns som att jag skryter, fast jag absolut inte gör det, eller att dom kanske tror att jag döljer något och låtsas ha ett perfekt liv. Jag lägger nästan aldrig ut skrytiga grejer, eller pratar om mitt förhållande på ett märkvärdigt sätt. När någon säger “Ni är goals” “ni har det så bra” så svarar jag alltid “Ja, det är verkligen bra nu, men man vet aldrig vad som händer i framtiden” för att inte låta skrytig, eller så drar jag någon kommentar om att mitt förra förhållande var åt helvete, för att jämna ut det liksom. Det är så tråkigt att det typ inte får vara bra? Jag kan prata om allt med min pojkvän, vi har det jättebra ihop, han är helt fantastiskt och en så genuint fin människa, det finns liksom inget elakt eller taskigt att säga om honom och jag har aldrig stört mig på något han gjort, för han har aldrig sårat mig, någonsin – och det är väl så det ska vara? Jag är så lycklig i det här förhållandet. Men det känns inte som att man får vara så lycklig? För att det är skrytigt? Men hur ska man svara? Har du märkt av detta, att folk tycker ni har det “för” bra? Du skriver ju ofta att ni har det så fint ihop, finns det folk som stör sig eller är det glada för din skull? Tråkigt problem, eller hur?

 6. Hej Michaela!
  Var fixar du dina fransar någonstans? Ska gifta mig snart så vill fixa mina fransar som dina 💕
  Älskar din blogg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi