Datenight och den perfekta lördagen

Här kommer en fredag och en lördag i bilder! Söndagen får vänta för annars blir det här inlägget milslångt.

I fredags mötte jag upp Margaux och Arnold för lite helgsnack!

Hej världens snällaste bebis som ligger helt snäll i din mammas knä när hon är hos frisören!!! <333

Sen avverkade jag lite grejer på stan, typ ett möte och köp av ny telefon.

På kvällen gick jag och D till Papa för att äta middag bara vi <3

Började med att dela på en carpaccio och en vitello tonnato. Gillar ni det? Det är min italienska favvo-förrätt!

Sen åt jag en pasta med oxsvansragú, sparris, rött vin, körsbärstomater och parmesan.

Avslutade med limoncello och blåbärssorbet. Promenerade hem vid elva och var mycket glada, mätta och belåtna.

Så blev det lördagsmorgon och helgfrukost!

Jag passade på att läsa klart Fredrik Backmans senaste novell medan mitt hår torkade efter duschen. Tänk att en så liten bok kan frambringa så mycket tårar. Jag grät, och grät, och grät.

När tårarna var torkade så gjorde jag mig i ordning för lördag och ett 29-gradigt sommarstockholm!

Vi skulle ut på kalas!

Jag var klädd i klänning från Lindex, mina sandaler från Flattered, väska från Gucci och solisar från Prada

Första lördagsstoppet blev Ångbåtsbryggan där vi skulle fira Markus som fyllde år! Här är jag tillsammans med Steffi och Malin. Så var Markus (såklart hehe), D, Sam och Jonas med också!

Ursäkta blicken men det var så LJUST där inne så det gick inte att INTE kisa!

Jag åt sill! Hello sommar på en tallrik!

När vi ätit klart gick vi ut på deras brygga för att lapa i oss sol.

De två timmarna var typ de bästa på hela året.

Grattis Markus!

På eftermiddagen kilade vi vidare på födelsedagsfest för D’s kusin som fyllde 18 (!) men det var sån full rulle med släkten att jag glömde ta några bilder. Vid tio åkte vi tillbaka in till stan för att möta upp ett gäng vänner. Vi började med drinkar på Strandvägen 1 och slutade med dans i CoctailbarenV. Tiopoängskväll!

  1. Men vilken härlig helg!! På tal om något helt annat. Jag är en tjej på 22 år och är i nuläget i en relation sedan 4 år tillbaka men måste lämna. Jag har blivit den där tjejen jag aldrig trodde jag skulle bli. Den tjejen som jag över hela mitt hjärta inte förstod att någon kunde tillåta sig själv och vara. Alla mina vänner säger att jag måste tänka på mig själv och lämna relationen pronto. Hur fan gör man? Hur fan ska jag leva vidare? Hur ska jag kunna tänka på mig själv när det är det sista jag gör? Hur ser man glädje i livet? Tack för den bästa bloggen ever. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi