Varmaste dagen på 125 år?

När jag skrollade igenom sociala medier i morse läste jag på Margauxs instastorie att idag är den varmaste maj-dagen på 125 år. Jag vet inte om det var hittepå, men det verkar inte helt osannolikt. GALET med 29 grader i maj. Händer det ens? Blir ni lika lyckliga som jag blir över detta?

Vaknade upp vid elva efter en riktigt svettig utekväll igår, men när vi gick hem vid tre-tiden behövdes fortfarande ingen jacka. Åt rostade mackor och dansade i vardagsrummet (mest D haha) innan vi somnade. Trots lite huvudvärk från igår så vaknar jag upp med ett leende idag. Livet blir faktiskt enklare i maj.

Ville bara kika in och säga hej. Ska få iväg lite jobb och sen sticker jag ut och firar världens bästa mamma på mors dag. Hoppas ni också njuter av livet idag.

<3!

En bild från maj förra året!

 1. Låter verkligen helt underbart, och visst är maj månad en härlig tid!
  Dock känns det ändå lite jobbigt för mig själv, är nybliven singel och har nästan inga singelvänner att hänga ute med. Det är en svår omställning.
  Så finns det kanske någon trevlig singel tjej i MALMÖ som är öppen för att ses och hänga? Då får du gärna skriva till mig, livsrum16@gmail.com
  Hade varit såå kul 😀

  Själv är jag 28 år!

  1. Åh, kramar till dig. Blev SÅ glad att du skrev detta, för jag är i exakt samma situation. Frånsett den stora detaljen att jag bor i Stockholm. Hoppas nån skriver! Och det har du säkert redan gjort, annars så läs Om att älska. Har haft den på nattygsbordet sen jag blev dumpad. En livräddare! Ta hand om dig!

  2. Hej Maria

   Älskar din kommentar! Hoppas någon i Malmö ser detta <3

   Annars kan jag avslöja att jag på torsdag släpper en nyhet för er här på bloggen och med den nyheten kommer det att finnas en plats för att hitta nya vänner på. Så mysigt! Så kika in på torsdag igen.

   Kram!

 2. En fråga till frågor med Forni!
  Jag tänkte överraska min sambo med en övernattning i sthlm i sommar som födelsedagspresent. Några tips på vart man kan åka? Vill inte bara gå på stan, utan mer “utflykt”. Vart kan man åka? Ta en båt någonstans? Tips på restauranger? En kul heldag helt enkelt =D Gärna lyx blandat med budget så man får en skön mix!
  Älskar din blogg! Kramar!

 3. Själv AVSKYR jag värme, och nej jag är inte den som gnäller när det är kallt!
  Tycker det är jobbigt att man nu måste gå lättklädd, att man förväntas vara jätteglad och att det är svårare att sova.
  Längtar till höst och mörker / Mvh fröken butter

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi