Skin Resculpting Treatment

I samarbete med Swiss Clinic

Nu i maj har Swiss Clinic släppt en nyhet i deras serie av rollers. Som ni vet så är jag väldigt förtjust i deras Skin Roller (klick!) som jag har skrivit om ett flertal gånger i bloggen. Under våren har jag testat mig igenom hela Swiss Clinics sortiment i samarbete med dem och nu är det dags för sommarens nyhet, nämligen deras Skin Resculpting Treatment. Skin Resculpting treatment består av två produkter – Skin Roller Body och Cryogel Body Serum.

Enkelt förklarat så är det en skin roller för kroppen som är bredare och skapad för att minska celluliter och gropig hud.

Skin Body Roller används på samma sätt som ansiktsrollern från Swiss Clinic. Du rullar den i olika riktningar över partiet du vill behandla i ett par minuter.

Jag var lite skeptisk när jag satt på mötet med Fredrik på Swiss Clinic och han berättade för mig om deras produktnyhet. Jag gillar ju deras ansiktsroller himla mycket men för huden, mja. Vad sänder det ut för budskap?

Sedan gick jag tillbaka till vad jag tror på. Och det är att ta hand om hela min kropp på det sätt som känns bäst för mig. Jag vill undvika olika typer av ingrepp eller injektioner men är ändå öppen för andra typer av behandlingar som tar sig an kroppen utifrån och in. Olika typer av hårborttagningar, LPG, aha-syror – jag är öppen för det mesta. Precis som jag gör manikyr, pedikyr, fransförlängning.

Nu inför sommaren känns det med andra ord spännande att testa en produkt som behandlar mina gropar som jag har precis under rumpan. Jag gillar inte gropar någonstans på min kropp, varken i ansiktet eller på låren, men sen är det inte hela världen om de finns där. Det är kul med skönhetsprodukter samt behandlingar och jag testar gärna runt för att hitta sånt som passar MIG. Det är det viktigaste med min skönhetsvård. Vad jag mår bra av, tycker är kul och vill ge mig in i. Jag låter inte min yta kontrollera eller styra mitt liv, men det är ett intresse och jag gillar skönhetsdjungeln.

Nu blev det ett långt sidospår, men ni fattar.

Skin Resculpting är en hudvårdsbehandling för större hudområden som lår, mage, rumpa och höfter. Behandlingen minskar kroppsfett, bekämpar bristningar och reducerar celluliter. Precis som ansiktsrollern så gör denna roller att de aktiva ingredienserna i Cryogel Body Serum som ingår i behandlingen når in på djupet i huden och därför kan arbeta extremt effektivt. Cryogel innehåller exempelvis ämnet Corralina, som minskar bildningen av fettceller och lagring av fetter när man sover.

Efter att du har rullat med rollern så smörjer du in hudområdet med Cryogel Body Serum. Du kommer kanske känna en kylande och stickande känsla – det är för att produkten gör sitt jobb!

Skin Resculpting Treatment ger resultat efter 28 dagar. Om ni är sugna på att testa behandlingen så får ni 300kr rabatt av mig! Med rabattkoden ”MFBODY300” får du 300 kr rabatt och kan köpa behandlingen för 690 kr. Erbjudandet gäller fram till söndag den 4:e juni!

Ha en mysig söndagskväll nu, kram!

 1. Vilken fin klänning eller vad det nu är? Den vita med polo, var har du köpt den if you don´t mind me asking? Ha en fin kväll!

 2. Blev jättesugen på att testa denna, en liten fråga bara: gör det väldigt ont att använda rollern? Tack för tips och en väldigt fin blogg på alla sätt!

 3. Det inte är hela världen om groparna finns där för dig, och du inte låter ytan styra ditt liv, skriver du. Samtidigt funderar du över vilket budskap det här kan sända ut, något som tyder på att du förstår att det kan väcka reaktioner. Och visst väcker det reaktioner. Jag kämpar varje dag med att tycka om min kropp, med att äta det jag tycker är gott och inte känna skam över mitt utseende. Nu är sommaren här och häromdagen upptäckte jag att shortsen från förra året är lite för trånga och mina lår kändes plötsligt alldeles för stora. Jag tycker om din blogg och gick därför in här och läste det här inlägget innan middagen ikväll, och jag ska erkänna att det efter det tog emot att äta en normalstor portion. Det må vara ett stort intresse för dig, och du kanske inte låter ytan styra ditt liv, men för mig gör det lite ont i magen att inte ens kunna gå in på en av mina favoritbloggar utan att mötas av marknadsföring av en produkt som riktar sig till mig vars shorts sitter lite tightare än de borde. Vilket budskap det sänder ut? Lår med celluliter ska behandlas med en behandling som minskar kroppsfett. Kroppshat, nu med 300kr rabatt.

  1. Håller faktiskt med om detta (samtidigt som jag tycker att Michaela brukar välja väldigt bra samarbeten annars)!

   1. Så det ni säger är att er självkänsla står och faller med en bloggerska och hennes val av samarbeten? Om ett blogginlägg som innehåller reklam får en att ifrågasätta hur mycket man ska äta eller inte så borde man snarare ifrågasätta hur mycket makt man har tilldelat bloggaren och dennes åsikt i olika frågor. En kanske också bör fundera över ens definition av kroppshat och var en själv drar gränsen, för oavsett hur mycket en bloggerska är din favorit så är hon en individ med egna åsikter, värderingar och preferenser som inte nödvändigtvis alltid kommer att stämma överens med dina. Vad hände med det personliga ansvaret av ens självkänsla och välmående? Ska vi ge bort den makten till en bloggare bara för att hon råkar ha många läsare och vill göra reklam för en produkt som hon själv råkar tycka är ok? Om produkten levererar eller inte är en helt annan fråga, men tycker det blir lite tröttsamt med moralisering och sökande efter en syndabock för att man själv mår dåligt. Alltid så mycket lättare att skylla på någon, tyvärr.

    1. +1 på den! Man måste faktist ta lite ansvar själv för sin egna självkänsla. Själv blev jag 1, ”glad” att läsa att även forni har gropar och 2, glad för rabatten och beställde faktiskt! Här ska det rullas för JAG mår bättre av det, sen skiter jag väl i vad andra tycker!

  2. + 1. Har man underhudsfett har man gropar, och detta känns inte fräscht… fick också lite ont i magen och en känsla av att den här acceptansen av mina gropar som vuxit fram senaste åren kanske är att lura mig själv? Nej, jag låter inte bloggare styra min självkänsla. Men som Forni sjölv säger, vad sänder detta för signaler? Behöver det verkligen trummas in ÄNNU mer att våra kroppar inte duger? För som sagt, gropar är något i princip alla har om man har underhudsfett – och det har man på rumpan och låren… Det blir som att säga att normalvikt är fel, vi borde alla vara underviktiga för att slippa de där groparna.

  3. Tillägg – hade varit väldigt intressant att höra vad du säger om dessa kommentarer Forni.

 4. skulle precis beställa dina fina sandaler från Flattereds hemsida men såg att det är 3 (!) veckors leveranstid och reser till Tel-Aviv om 2,5… så störande för de är så fina och ville verkligen ha dem på min semester..
  Går de att köpa på fler ställen?? Så bra jobbat, de är sååå fina

 5. Hej! Hur många mm är nålarna på body-rollern? Hittar ingen information om det på hemsidan. Kram!

  1. Body Rollern har 1200 nålar i längden 0.5 mm!

   Skillnaden mellan Body Rollern och rollern för ansiktet är att Body Rollern är dubbelt så bred och har nästan 3 gånger så många nålar. Detta gör det möjligt att täcka större ytor och att den penetrerar en tjock hud bättre.

 6. Jag är väääldigt tveksam till det här.. och du skriver ju ingenstans vad du tycker om produkten, eller om du tycker den funkar osv. Önskar dock bort dem här jäkla groparna, vad smidigt om man bara kunde ta ett litet piller eller så för att bli av med dem 🙂

 7. Hej Michaela! Du får säkert tusen såna här frågor och jag vet att du svarat på liknande förut men vi verkar ha lite samma smak så nu vänder jag mig till dig för att få hjälp i mitt velande! Jag vill köpa en mellanstor väska att ha som vardagsväska. Bär inte runt på dator och så så mycket så det är inget krav att något sånt ska få plats. Vill att det ska vara ett klassiskt märke som känns tidlöst men ändå lite trendigt om du förstår vad jag menar haha. Har funderat på en stor Chloe faye men vet inte om den kommer kännas ”ute” om något år? Har du något bra förslag? Vill lägga typ 15.000. Tack för denna toppenblogg<3

 8. Men vad tyckte du då?? Gissar kanske att det inte hände så mkt om du inte skriver något…?

 9. Det här inlägget säger ju noll om vad du tycker om produkten? Trist och inte speciellt trovärdigt.

 10. Kroppshets… Ledsamt att bidra till något sådant. Att man inte duger. Förklätt med ”kul att testa nåt nytt” ”bättre än kirurgi typ” har nog många kvinnor sagt genom åren. Men det slutar i utseendehets ändå det vet du nog innerst inne… Är det värt dem pengarna?

  1. På riktigt Forni, tänker du inte bemöta dessa kommentarer? Blir så besviken isf, känns inte som du att inte bry sig.

   1. Hej Anna!

    Jag tycker att jag bemötte den här kritiken (som jag anade skulle komma) redan i inlägget där jag förklarade hur jag såg på saken 🙂 Det får räcka för den här diskussionen. Jag läser såklart alla kommentarer men känner i det här fallet att mitt svar redan finns i inlägget. Jag tar ansvar i väldigt många frågor och på väldigt många områden, men jag varken kan eller vill ta det ansvar som ni kräver i alla frågor.

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi