Frågor med Forni

Hur känner du och Carro varandra? Var inte Petra typ bästis med henne tidigare? Trevlig kväll! X

Hej tjejen!

Jag lärde känna Carro genom Greta som jag var kompis med förut, några av er minns säkert henne! Hon bodde hemma hos Carro så successivt utvecklade jag och Carro en relation som har hållit i sig i cirka åtta år nu, och faktiskt bara växer för varje år. Jag är väldigt glad över att jag har henne.

Marith, jag och Carro (eller Bosse som hon också kallas) på Summerburst för ett år sen!

Åh Tunisien!! Hur magiskt! Vad gör hon där?

Helgkram

Hennes kille jobbar där! De hade distansförhållande i ett par år eftersom hon har jobbat med tv-produktioner här hemma men sen bestämde hon sig för att flytta med honom och testa på det i ett år. Hon kommer inte vara borta för alltid tror jag, utan det är en period på något/några år. Saknar henne varje dag men hon verkar ha det riktigt härligt där borta, så jag är glad för hennes skull.

Hej Forni!
Tack för världens bästa blogg, läser den dagligen! Älskar hur du skriver!
Jag har en fråga kring alla dessa event du går på. Hur väljer ni vilka som ska komma? Ni är ett stort tjejgäng som brukar figurera på dessa event, men som ditt här, hur väljer du gästlistan? Såg att Petra inte var med heller? Blir folk sura om de inte får komma? Eller hur funkar det?
En liten tanke jag hade bara, hade varit kul om du svarade, kanske i frågor med Forni? 🙂
Kram! <3

Hej tjejen!

Tack för fina ord!

Gästlistan varierar lite beroende på vilken samarbetspartner och vilket typ av event. Om det är ett modeevent, matevent, hälsoevent etc. Vissa av mina bloggande vänner är mer nischade som influencers och då blir de bjudna på de eventen som passar in på deras område. Om du är livsstilsbloggare blir du bjuden på mer. Sedan handlar det om storlek (alltså hur många följare du har som influencer), ålder och målgrupp (om du vill nå en viss typ av följare). Sist av allt är det samarbetspartnerns åsikter som räknas in också, såklart. Så jag tar fram en gästlista tillsammans med varumärket jag samarbetar med, ofta har de några favoriter som de gärna vill ska få en inbjudan eller så.

Summan av kardemumman: gästlistan varierar beroende på nisch, tema, ålder, storlek, målgrupp och kundens önskemål. Men som ni vet så har jag ju ett gäng nära vänner som är i min bransch och de vill jag ju alltid bjuda. Nu senast på Triwa-eventet så var inte Petra där för hon var i Korea, men självklart var hon bjuden!

Hej Michaela!

Jag är i stort behov av väsktips, ska nämligen på bröllop i sommar och har ingen vätska till klänningen. Det är en ljusblå långklänning med stora blommor i färgerna nude/mörkblå/ljusgrå. Tänker att en liten väska i nude hade varit absolut finast (hade jag kunnat lägga upp en bild på klänningen här hade jag gjort det, kanske hade varit lite lättare för dig :)). Antingen en billig ”enkvälls-väska” eller en investering som jag förhoppningsvis vill använda fler ggr. Sitter du på något guldkorn så är jag tacksam för tips 🙂

Hej tjejen!

Åh vad roligt med bröllop!

Det finns ju väldigt mycket fina väskor där ute alltså! Om du vill satsa på en dyrare modell så kan jag varmt rekommendera YSL som har flera otroligt fina, klassiska, beiga väskor. Jag köpte en därifrån i Marbella om du minns och den kommer nog få följa med på finfest tills jag kolar.

I prisklassen som är lite under YSL så tycker jag att Little Liffner har så fina, små och nätta väskor. Du hittar dem här (klick!).

Wakakuu har SÅ mycket fina väskor inne nu i prisklass från 500kr och uppåt, spana där också!

Sist men inte minst tycker jag att Zara och & Other Stories har bra budgetalternativ som känns trendiga och rätt i tiden.

Ha så kul på bröllopet!

Puss!

Hej Mickan!!
Älskar Backmans böcker, de berör så otroligt. När du läser böcker i allmänhet, läser du en åt gången eller läser du flera parallellt? Jag tycker det är så svårt att hålla sig till bara en bok, har liksom inget tålamod när det finns sååå många böcker man vill läsa!
Kram

Hej hjärtat!

Åh jag älskar också hans böcker. Jag brukar läsa en ”riktig” bok och en ljudbok/e-bok åt gången. Ljudbok/e-bok när jag är på språng/inte hemma och sen fysiska böcker när jag är hemma. På resa varvar jag. Tycker också det är svårt att hålla mig till en, men samtidigt kan det bli lite rörigt med för många åt gången tycker jag. Samma sak med serier. En eller max två i taget gillar jag bäst 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi