Friyay!

Fredag idag! Men känns som något annat. Haha.

Jag och Louis gick upp vid åtta i morse, tog en promenad ner mot Djurgården och sen gick vi hem för att jobba (jag) och vila (han). Det där jag skrev i veckoplanerna om att vara ledig idag var ju ett skämt, hade visst supermycket att göra så kör ett jobbrace idag också. Har ett möte klockan tre och efter det checkar jag ut!

Det här med att tvingas ut på morgonen för att man har en hund är inte fy skam i maj alltså. Jag förstår att ni hundägare lider när det är en piskande, iskall januarimorgon. Men att gå ut en ljummen majmorgon och känna solen värma i ryggen när man går, det är fan livskvalitet. Blev ca 20% gladare efter min promenad.

Nej, kaffe och gröt blir det nu. Mums.

  1. Till frågor med Forni.

    Hej Michaela!

    Jag är i stort behov av väsktips, ska nämligen på bröllop i sommar och har ingen vätska till klänningen. Det är en ljusblå långklänning med stora blommor i färgerna nude/mörkblå/ljusgrå. Tänker att en liten väska i nude hade varit absolut finast (hade jag kunnat lägga upp en bild på klänningen här hade jag gjort det, kanske hade varit lite lättare för dig :)). Antingen en billig “enkvälls-väska” eller en investering som jag förhoppningsvis vill använda fler ggr. Sitter du på något guldkorn så är jag tacksam för tips 🙂

    Kram!

  2. Men så himla trevligt det låter! Jag har varit hundvakt i en vecka och är sååååå glad att lämna tillbaka den hyndan nu >.< Men morgonpromenaderna har varit underbara, helt klart 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi