Rosé och hundar 

Idag är vi hundvakt! Eller mest jag men D bor ju med mig så han får åka med på uppdraget. Den här torsdagen har varit riktigt skön, vaknade tidigt och har hunnit med både nytta och nöje. Efter att ha promenerat en mil så blev det rosé och en sen lunch i solen. Ikväll lutar det åt tacos! Kommer bilder imorgon.

Förresten, vilken dag tycker ni att det känns som att det är idag? Vi har dividerat om detta under dagen, det verkar vara söndagsfeeling för vissa medan det för mig känns som lördag eftersom många är lediga imorgon (även om jag och D jobbar, men kommer inte vara så mycket att göra gissar jag på). Någon kanske tycker att det är vanlig torsdag hehe, men var lite blandad känsla på stan idag. 


Nytt linne från Acne Studios, älskar den gröna färgen! 

  1. For meg er det søndag. Og det er bra, fordi da er det “mandag” i morgen og plutselig helg igjen 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi