Överraskningsfest och bästa söndagslunchen

Vi fortsätter med den tredje och sista delen från helgen. Häng med på min lördag och söndag!

 Tidigt i lördags morse åkte D till Tyskland. Han höll på och stökade runt hemma sex på morgonen och till slut muttrade jag “Du verkar göra allt du kan denna morgon för att väcka mig”. Var halvglad på honom. När han åkte somnade jag lugnt om i tre timmar och vaknade sedan vid tio, (halvt) utvilad och redo för lördagen.

Efter frukosten var det dags att göra mig i ordning och sedan ta mig ut. Jag svängde förbi Christoffers blommor och hämtade upp blomster till festen för att därefter sladda in hos Markus och Petra. Vi skulle ha överraskningsfest för Markus! Eftersom D var borta så hade jag med mig Anitha som min dejt.

Älskar överraskningsfester. Vädret var helt okej så vi hängde på innergården, åt burgare, drack drinkar och dansade.

Självklart blev det tårta!

Grattis Markus, 33 år!

Vid fyra-tiden tittade solen fram och då blev det spontandans.

Och lite lek med Bråke såklart!

Tjejerna och födelsedagsbarnet!

Vid åtta-tiden flyttade vi inåt. I walk in-closeten fick jag skymt på något…

mina skor som fått en hedersplats :)))

Vi beställde hem massa mat från Beirut Café och åt middag också.

Sen gick vi ut. Jag smygfotade en kille i denna jacka och skulle skicka till Margaux men hade kanske fått i mig något glas rosé för mycket för det glömde jag bort. Man vill ju köpa en sån här till Arnold för Pablo är ju faktiskt hans mellannamn! Så får mamma och pappa ha matchande.

Nä men jag var väl inte svinpigg i söndags. Tog en lång dusch och sedan smet jag ut i solen.

Tog båten till mamma och pappa.

Jag, Timmy och Sofia skulle nämligen bli bjudna på lunch. Mamma hade gjort löjromspizza till förrätt. Amen orka! En söndag bara sådär! Vad har man för föräldrar alltså <333

Sen sliders!!! Med pulled pork, picklad lök och coleslaw! Vi hörs!

Laktosfri sandwish till efterrätt varpå jag tog mig en ordentlig funderare. Kan det finnas bättre föräldrar än mina? Som fixar en sån här lunch till sina barn när de hör av sig två timmar innan och vill komma och krascha hemma hos dem pga bakfylla?

Såhär såg jag ut, dont mind det missnöjda ansiktet. Slippers och väska från Gucci, klänning från Femme, jacka från Acne, solisar från Celine.

När jag kom hem så badade jag och läste bok, men den var sorglig och jag var känslig så jag klarade bara tio sidor.

Efter några timmars jobb och en kaffe med Marith kröp jag ner i soffan för hockey och hämtmat.

Hej då helgen!

 1. Hej!

  Jag har en fråga som jag undrar om det diskuteras något om i blogg världen, nämligen brist på mångfald? Jag menar inte att ni som är toppbloggare inte har jobbat er dit, för det har ni. Bra jobbat! Men jag kan inte undgå att lägga märke till bristen på mångfald.

  Sen undrar jag hur du ser på att om man bör/inte bör använda sig av div. tjänster som behandlar sina anställda ganska dåligt. Foodora tex har ju fått mycket kritik senaste tiden.

  Jag hoppas du får en bra dag!

 2. Bästa Forni! Måste fråga, har nämligen ett riktigt i-landsproblem. Har du inte badkarshyllan åt fel håll? Haha! Tänkte på det flera ggr! Liksom att den är upp-och-ner om du fattar? 😀 Ingen biggy, men liksom funderat en del på det, haha! Kram, du är bäst!

  1. Det är meningen 🙂 tycker det är bättre att den “kommer upp lite” eftersom jag har så mycket skum när jag badar. Tycker den är finare åt detta håll också! Riktigt intressant att jag fått typ fem frågor om detta dock, haha! Puss!

 3. Hej Mickan!!
  Älskar Backmans böcker, de berör så otroligt. När du läser böcker i allmänhet, läser du en åt gången eller läser du flera parallellt? Jag tycker det är så svårt att hålla sig till bara en bok, har liksom inget tålamod när det finns sååå många böcker man vill läsa!
  Kram

 4. Ja det låter sannerligen som du har de bästa föräldrarna i världen! De verkar så snälla och härliga, och det är kul att se att du uppskattar er relation. Jag hade också velat ha såna föräldrar som du 🙂
  Tack för den bästa bloggen

 5. Åh alltså den boken! så sorglig men den är så bra, ord kan inte riktigt göra den rättvisa, den måste läsas. <3

 6. Hej! Åh, så fina bilder! Får jag fråga vart brickan på sista bilden kmr ifrån? Tacksam för svar! 🙂

  Mvh
  Zahra

 7. Hej! Jag vill bara säga tack, tack, tack för att du skrivit boken “Tyvärr, jag är inte perfekt”. Jag började läsa den igår och jag kunde inte sluta. Jag läste hela boken i ett svep.

 8. Gud vad god den där löjromspizzan såg ut, var tvungen att skicka en bild på den till mina egna föräldrar när du la upp den på insta! Du vet möjligtvis inte hur din mamma gjort den, eller i alla fall vilken pizzadeg hon använt? Ser verkligen perfekt ut. Kram!

 9. Hej fina Forni!
  Vartifrån kommer spetstoppen på andra bilden? Den var verkligen så himla söt!
  Massa kramar till dig <3

 10. Alltså det här med sömn innan man får barn. Det är ett stort skämt..du kommer liksom aldrig få sova så mkt som du får nu i ditt liv. Så njut!! Att vakna kl 06 för att sedan få somna om?!! Liksom drömmen för en annan.. Haha

 11. Alltså… jag har gått in här och stirrat på den där pizzabilden typ 5 ggr nu. Och nu sparade jag den och skickade den till min sambo, bästisar och familjen. Brukar inte bli så berörd av matbilder men den ser helt gudomlig ut. Kan du inte snälla be din fina mor om receptet? Vad är det för botten egentligen? Kan inte släppa den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi